Újpest

Pollákot felmentették az edzések látogatása alól

Bizonytalan ideig felmentette az Újpest csapata Pollák Zoltánt a "munkavégzés" alól, amiért a játékos korábban bíráló nyilatkozatot fogalmazott meg a klubbal szemben.

"Az Újpest FC egy ideig türelmesen figyelte a klubunk ellen indított rágalomhadjáratát, amelyet a nyilatkozók, médiumok legtöbbször légből kapott összeesküvés-elméletekkel „színeztek”.
 
Pollák Zoltán pénteken megjelent nyilatkozatával azonban túl messzire ment, így az Újpest FC vezetése úgy döntött, hogy a bíróság előtt számoltat el mindenkit, aki valótlan állításaival a klubot hamis színben tünteti fel és azzal kárt okoz.
 
Ami a konkrét esetet illeti: Pollák Zoltán „nincs kirúgva” Újpestről, ő az egyik legjobban megbecsült tagja a keretnek. Nem csupán a prémiumokkal együtt hétszámjegyű juttatásaival, hanem azzal is, hogy ő volt az, aki mindig a leghamarabb hozzájuthatott a pénzéhez a keret tagjai közül.
 
A „kilakoltatásról” annyit, hogy az Újpest FC – annak ellenére, hogy ez a játékos szerződésében nem szerepelt – lakáshoz segítette Pollák Zoltánt, akinek ezért a piaci árnak csupán töredékét kellett bérleti díjként fizetnie.
 
Folytathatnánk a játékos Nemzeti Sport mai számában megjelent állításainak cáfolatát, részletezhetnénk a tulajdonosnak, a sportigazgató(k)nak, az ügyvezetőnek küldött gyalázkodó, gyűlölködő, nyomdafestéket nem tűrő üzeneteit, azonban klubunk nem kívánja viszonozni a „sárdobálást”.
 
Az azonban tény, hogy az Újpest FC Pollák Zoltánnak sem fizetéssel, sem prémiummal nem tartozik.
 
Az Újpest FC a játékos valótlanságokat tartalmazó nyilatkozatát, az ügyben tanúsított hozzáállását fegyelmi vétségének tekinti, és átmenetileg felmentette az edzések látogatása alól." - olvasható a klub hivatalos közleményében az ujpestfc.hu-n.