Karrier

Gulácsiék nem jelentenek kihívást Reina számára

A Liverpool spanyol kapusának, Pepe Reinának menedzsere, Brendan Rodgers januárig adott határidőt arra, hogy feljavuljon, különben új riválist kaphat - állítja a brit Mirror.

Pepe Reina, a spanyol válogatott és Liverpool kapusaReina a bajnokságban az Arsenal ellen és az Európa Ligában a skót Hearts ellen egyaránt szarvashibát követett el, s nehézségei akadnak a Rodgers által favorizált játékstílussal is: nehezen tudja megszokni azt, hogy a védők gyakran hátrapasszolják a labdát, és ő indítja a támadásokat, így sokat kell lábbal játékba avatkoznia.

A Villarrealtól 2005-ben 6 millió fontért igazolt kapus formahanyatlását Brendan Rodgers annak tulajdonítja, hogy sem Brad Jones, sem Alexander Doni, sem Gulácsi Péter nem teremt neki versenyhelyzetet, így a szakvezető, nem Reina eladásában, hanem egy új, fiatal hálóőr igazolásában látja a megoldást.

Azonban az is felvetődött, hogy amennyiben huzamosabb ideig ingadozik a spanyol portás formája, akkor egy tapasztalt játékost szerződtet helyére a Liverpool: a konkrét jelölt nem más, mint a holland válogatott, Michel Vorm, akivel Rodgers korábbi állomáshelyén, a Swansea-nél együtt dolgozott.

Reina hibája a Hearts elleni EL-találkozón