Mol liga

Budai még nem írhatott alá Miskolcon

A 114-szeres válogatott kapus átigazolási papírját nem írták alá a Ferencvárosnál, így hivatalosan még nem tekinthető a Miskolci Jegesmedvék játékosának.

MOlA 157-szeres válogatott Majoross Gergely után újabb remek játékos csatlakozott a Miskolci Jegesmedvékhez. Budai Krisztián szerződését ugyanis módosítani akarta a Ferencváros együttese, amibe a hálóőr nem egyezett bele. A helyzet azonban nem ennyire egyszerű, mert a fővárosi klubnál nem írták alá a távozásához szükséges papírokat.

„Még nem vagyok a Jegesmedvék játékosa, ugyanis a Ferencvárosnál egyelőre nem írták alá az átigazolási papíromat. Amennyiben az pár napon belül sem történik meg, akkor a szövetség illetékesei nézik majd át az FTC-vel kötött szerződésemet, és bírálják el azt. Ez a miskolci lehetőség egy kihívás számomra. A ferencvárosi is az lett volna, csak sajnos másként alakultak a dolgok. Az utóbbi évekhez képest egy erős csapat jött össze Miskolcon, és már két edzés alatt is leszűrhettem, hogy jó a társaság, jók az edzők. A magyar hokiban szinte mindenki ismeri a másikat, az itteniek nagy részéről is tudtam, hogy ki-kicsoda, pusztán egy-kettő volt az új arc” – nyilatkozta a boon.hu-nak a 114-szeres válogatott kapus.