Bayern München

Nem probléma, ha kirúgnak - Van Gaal

A Bayern München holland szakvezetője szerint nem lenne semmi gond azzal, ha menesztenék, mivel már minden szituációt megtanult kezelni.

Bayern MünchenLouis Van Gaal, a Bayern Müchen edzője érdekes kijelentést tett az újságíróknak a Hannover elleni szombati bajnoki mérkőzés előtt. A holland tréner elmondása szerint nem jelentene problémát számára, ha elköszönnének tőle a bajor klubnál. A Borussia Dortmund már-már behozhatatlan előnyre tett szert a bajnokságban, és a hét közben a Német Kupától is elköszönt a rekordbajnok. Az egyetlen, amivel megmenthetik a szezont, az a Bajnokok Ligája-siker lehet. Már az is szóba került Németországban, hogy Jürgen Klopp veszi át a Bayern irányítását, aki jelenleg épp a Dortmundot  vezeti sikerre, így van esély Van Gaal menesztésére.

„Tisztában vagyok azzal, hogy kirúghatnak, de ezzel nincs semmi gond. Amennyiben ez történik, nem fogok problémázni rajta, csak sajnálni fogom a munkámat. Hosszú edzői pálya áll mögöttem, a futballban minden szituációt kezelni tudok” – jelentette ki a holland szakember.