Karrier

Lipták Zoltán próbajátékon vesz részt külföldön

A válogatott futballista menedzsere elmondta, Lipták ezekben a napokban bizonyíthat egy külföldi együttesnél, bár a DVTK is megkereste.

Lipták külföldön van próbajátékon - Fotó: AFP

A Stars & Friends nevű menedzseriroda társtulajdonosa, Vörösbaranyi József már korábban kijelentette, hogy a Videotonnal szerződést bontó Lipták Zoltán elsősorban külföldön szeretné folytatni a pályafutását, annak ellenére, hogy a DVTK is megkereste. A menedzsere most közölte hogy a hét közben Telkiben edző védő jelenleg külföldön van.

"Az nem változott a múlt hét óta, hogy külföldön keresünk csapatot Lipták Zoltán számára - mondta az Észak-Magyarországnak Vörösbaranyi József. - Olyannyira nem, hogy ezen a hét végén próbajátékon vesz részt, de hogy hol, azt ne kérdezzék, ezt nem mondhatom el. Hogy lesz-e ebből a lehetőségből valami, az hamarosan kiderül. Szerencsére itthonról is van érdeklődés, a Diósgyőr részéről is volt megkeresés, és azt gondolom, hogy ebben a közegben, ahol ilyen focihangulat van, ahol korrekt a vezetőség nem lenne rossz helye a válogatott védőnek, de ő elsősorban külföldön szeretne bizonyítani, ezekben a napokban lehetősége nyílik erre."