Kézilabda

Már nem Konkoly Csaba irányítja a Győri ETO-t

A jövőben nem Konkoly Csaba látja el a magyar bajnok Győri ETO vezetőedzői feladatát, mert a klub vezetői nem érzik biztosítottnak a csapat győzelmének feltételeit.

Konkoly Csabát leváltották a kispadról
A döntés hátterében az áll, hogy az elnökségnek minden körülmények között meg kell teremtenie a csapat győzelmének feltételeit mind a hazai bajnokságban, a Magyar Kupában, és a Bajnokok Ligájában. Az eddigi mérkőzések tapasztalatai alapján pedig úgy látja, hogy e cél elérésére a csapatnak nagyobb esélye van egy más típusú szakmai irányítással - olvasható a győriek hivatalos honlapján.

A csapat vezetőedzői feladatait az új szakember beiktatásáig Danyi Gábor pályaedző látja el, akinek szakmai felkészültsége és hozzáállása a klub állítása szerint mind az edzéseken, mind a mérkőzéseken garancia a csapat jó szereplésére.

A  győriek közlése szerint Konkoly Csaba továbbra is segítheti a Rába-partiak szakmai munkáját, de ennek mikéntjéről még egyelőre nem állapodtak meg a szakemberrel.

A kiemelkedően teljesítménycentrikus élsportban egyértelmű mérőszámok láthatók az eredményjelzőn. A Klubunkban mindenki azon dolgozik a saját oldaláról, hogy az eredményjelző mindig az Audi ETO győzelmét mutassa. Ezzel tudjuk kifejezni köszönetünket a szurkolóinknak, támogatóinknak és minden bennünket figyelemmel kísérő hazai sportszerető embernek. Az idei szezonban győzelmi elvárásokkal szeretnénk végig menetelni az itthoni és külföldi megmérettetéseken egyaránt, ehhez a legjobb csapatot és a legjobb stábot kell felépítenünk. Konkoly Csabával az elmúlt években az Audi ETO a legnagyobb sikereit érte el a Bajnokok Ligájában, ezért szakmai tudására, tapasztalatára a továbbiakban is számítunk a jövő zálogát jelentő utánpótlás felkészítésben.” – nyilatkozta Kelecsényi Ernő, a Győri Audi ETO elnöke.

Az ETO-ra a közeljövőben csendesebb időszak vár, mivel a Bajnokok Ligája középdöntői majd csak február elején kerülnek megrendezésre.