Férfi kézilabda

Nincs edzőkérdés Veszprémben

  • MTI

A BL-vereségek miatt rendkívüli elnökségi ülést tartottak a klubnál, ahol megerősítették posztján Mocsai Lajost.

A klub vezetősége rendkívüli ülést tartott a Bajnokok Ligájában elszenvedett vereségek miatt, s úgy értékelte a jelenlegi helyzetet, hogy az Európa-bajnokságon szerepelt magyar, illetve más nemzetiségű válogatott játékosok nehezen nyerik vissza formájukat - derült ki Hunyadfalvy Ákos elnök által jegyzett szombati közleményéből.

Az elnökség ugyanakkor bízik abban, hogy az Atlético Madrid elleni, sorsdöntő mérkőzésre megoldódnak a gondok, és a csapat sikerrel veszi az akadályt.

A Veszprém múlt szombaton saját közönsége előtt 24-21-re kikapott a lengyel Kielcétől, majd ezen a héten, csütörtökön vendégként 30-26-ra az orosz Csehovszki Medvegyitől, ezzel nehéz helyzetbe került. Mocsai Lajos vezetőedző csapata a zárókörben a már biztos csoportelső spanyol Atlético Madridot fogadja. Az esetleges pontszerzés nyolcaddöntőt érne, ugyanakkor egy újabb vereség esetén a Veszprémnek már nem a saját kezében lenne a sorsa.

A klub elnöksége leszögezte, hogy az olimpiai és világbajnoki selejtezők sikere érdekében minden segítséget meg kell adni válogatottnak, melynek gerincét és szövetségi kapitányát az MKB Veszprém adja.