Milan

Sikeres szívműtéten esett át Antonio Cassano

Az orvosok nem tudták pontosan megmondani, mikor kezdheti újra a labdarúgást, várhatóan öt-hat hónap múlva állhat ismét edzésbe Antonio Cassano.

Cassano fél év múlva visszatérhet - Fotó: AFP

Sikeres beavatkozáson esett át a Milan 29 éves játékosa, Antonio Cassano. A Milan honlapjának tájékoztatása szerint a szívműtét minden komplikáció nélkül, rendben lezajlott. Adriano Galliani, a Milan ügyvezető igazgatója kijelentette: bár az orvosok nem tudták pontosan megmondani, mikor kezdheti újra a labdarúgást, várhatóan öt-hat hónap múlva állhat ismét edzésbe Cassano.

Mint ismert, Antonio Cassano szombat este az AS Roma elleni - 3-2-re megnyert - bajnoki mérkőzés után a repülőgépen lett rosszul, szédülésre, továbbá látási és beszédproblémákra panaszkodott. Másnap reggel beszállították a milánói klinika neurológiai osztályára szélütés gyanújával. Később kiderült, hogy egy szívprobléma okozta a tüneteket.

A Milannál időközben felmerült Cassano pótlásának igénye is, a piros-feketék Fabio Quagliarellát, a Juventus támadóját szemelték ki a várhatóan fél évig hiányzó csatár helyére.