Bundesliga tippjáték

Így tippelnek az Eurosportnál

A Hathárom.hu és az Eurosport szerkesztőségei között zajló Bundesliga-tippverseny mellett a sportcsatorna kommentátorai egyéni tippjátékban is összemérik erejüket. Hogyan tippel Hajdú B. István, mit tart fontosnak Varga Ákos? Az "ellenfélnél" zajló belső vetélkedésről tudhattok meg érdekes részleteket.

A Borussia Dortmund játékosai ünneplik góljukat a Werder Bremen elleni Bundesliga-mérkőzésen Az Eurosport szerkesztőségével karöltve az elmúlt héten elindult Bundesliga tippjátékunk a hétvégén folytatódik. Az első megmérettetésen sajnos a 63.hu csapata alulmaradt, de gyorsan eljön a visszavágás lehetősége, hiszen az Augsburg-Werder Bremen találkozóval péntek este 20:30-tól útjára indul a labda a német pontvadászat 10. fordulójában. Székely Dávid, az Eurosport kommentátora a TV-csatorna internetes honlapján számol be a szerkesztőségükben zajló tippjátékról, és egy-két kulisszatitkot is elárul:

"A Hathárom szerkesztőségével szemben múlt héten elért fölényes győzelmünket követően a Bundesliga 10. fordulójában is próbáljuk tartani a tempót. Ám miután ez mégiscsak egy sportszerkesztőség, nem csak csapatban, hanem az egyéni versenyben is mindent beleadunk. Szerencsére addig még nem fajultak el az események, hogy kihúzzuk egymás alól a széket, áskálódjunk, vagy ne szóljunk egymáshoz, de nem lennék meglepve, ha a szezon végéhez közeledve izgatottabban figyelnénk a bajnokik alakulásait, mint mondjuk annak idején a francia alapvizsga eredményeit.

Azt is direkt” - vágta rá kapásból Hajdú Pisti arra a felvetésemre, hogy az előző játéknapon mindössze hármat hibázott… „ A mostaniban is elrejtettem kettőt, hogy ne vegyem el a kedveteket”- folytatta. Az ilyen, vélhetően szándékosan mellélőtt tippje lehet a Hannover-Bayern mérkőzés, amelyet döntetlenre vett. Abban egyébként a teljes csapatunk egyet ért, hogy Mirko Slomkáék nem fogják legyőzni a listavezetőt."

Hogy az Eurosportnál mennyire komolyan veszik a tippjátékot, azt Varga Ákos példája mutatja igazán. A Bundesliga-mérkőzések egyik kommentátora addig nem hajlandó tippelni, amíg ki nem derül, mit játszanak a német csapatok az Európa Liga csütörtöki mérkőzésein. Hogy mit vár Varga Ákos a Bajnokok Ligájában szereplő Bayern München, Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund hármastól a hétvégén, az Eurosport honlapján megtudhatjátok.