Real Madrid

Mourinho vagy mi - Casillas és Ramos ultimátuma az elnöknek

A Real Madrid belső ügyeiben jártas Marca csütörtökön címlapon hozta, hogy a csapatkapitány Iker Casillas és helyettese, Sergio Ramos ultimátumot intézett Florentino Pérez klubelnökhöz a vezetőedző José Mourinho és az együttes között mélyülő szakadék miatt: A játékosok megfogalmazták: "Mou vagy mi!"

Az újság beszámolója szerint a Bajnokok Ligája-prémium miatt összehívott megbeszélés kedden volt, a két futballistán és az elnökön kívül José Angel Sánchez ügyvezető is részt vett rajta. Casillas és Ramos nemcsak kettejük, hanem a csapat egy részének véleményét mondta el a vezetőségnek.

Az biztos, a királyiaknál már hónapok óta botrányoktól hangos az öltöző, Sergio Ramosnak és Iker Casillasnak is volt konfliktusa Mourinhóval - de Cristiano Ronaldo is összebalhézott honfitársával. A kapus nemrégiben két bajnokin is csak a kispadon kapott helyet, amit a csereember Antonio Adán jobb formájával indokolt a portugál tréner.

A madridi játékosok állítólag kész tényként kezelik, hogy Mourinho a szezon végén távozik, és valószínűleg Angliában folytatja karrierjét.

A Real Madrid szerdán este 1-1-es döntetlent játszott idegenben a Valenciával a Spanyol Király Kupa negyeddöntőjének visszavágóján, és 3-1-es összesítéssel bejutott a négy közé. Casillas a mérkőzés elején megsérült, amikor klubtársa, Álvaro Arbeloa véletlenül megrúgta. Eltörött az egyik kézfejcsontja, több hetet kell kihagynia. Ramos eltiltás miatt nem lépett pályára.