EURO 2012

Az Eb eddigi legszebb találata Balotellitől képekben

Mario Balotelli, Olaszország első két Eb-meccsén kezdőkent kapott lehetőséget Cesare Prandellitől, azonban finoman szólva sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. Írország ellen, így a kispadra szorult, és a hajrában beszállva bebizonyította, miért bízik benne a szövetségi kapitány a folyamatos balhéi ellenére.

Az írek elleni meccs 90. percében egy jobboldali szögletet követően Balotelli védője szorításában, félfordulattal, kapásból, parádés mozdulattal zúdította Shay Given kapujába, ezzel bebiztosítva Itália győzelmét (2-0) és továbbjutását a C csoportból. A jelentsor igazi klasszismegoldás volt, és ha Balotelliről van szó, a gól utáni reakciók sem érdektelenek. A csapattárs, Leonardo Bonucci rohant elsőként a Manchester City renitens támadójához, és mielőtt az még bármit mondhatott volna, elnémította a gólvágót. Shay Given, az írek válogatottsági rekordere is odament Balotellihez, és  barátilag meglökte, majd valószínűleg odaszúrt Balotellinek, hogy pont egy ilyen gólt bekapva kell búcsúznia az ír válogatottól. Hozzá kell tenni, Givennek esélye sem volt hárítani a közelről érkező bivalyerős löketet. Íme, az Eb eddigi legszebb találata képekben!

Mario Balotelli, az olasz válogatott csatára szerez gólt az Írország elleni Eb-csoportmérkőzésen

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!