Milan

Thiago Silvát a Barcelona, Ibrahimovicot a Real vinné

Külföldi sajtóhírek szerint a Bajnokok Ligája címvédő Barcelona a nyáron szerződtetné a Milan brazil hátvédjét, míg Zlatan Ibrahimovic iránt a Real Madrid érdeklődik.

Az olasz Corriere dello Sport értesülései szerint a Milan svéd csatárára szemet vetett José Mourinho és a madridi vezetés. A portugál szakvezető köztudottan nagyra tartja a bosnyák felmenőkkel bíró Ibrahimovic játékát, ezért a pletykák szerint arra kérte Florentino Pérez elnököt, hogy a téli átigazolási szezonban szerezze meg a remek felépítésű csatárt.

Ibrahimovic már játszott SpanyolországbanNem csak emiatt aggódhatnak a milánói szimpatizánsok: a spanyol Mundo Deportivo szerint ugyanis a brazil Thiago Silvát a Barcelona szeretné soraiban tudni. A katalánok a Milan hátsó alakzatának egyik pillérét Cesc Fabregas és Alexis Sánchez miatt a nyáron nem tudták megszerezni, de jövőre újra megpróbálnák szerződtetni a játékost.

A Barcelona védőgondokkal volt kénytelen szembe nézni az elmúlt hónapokban, Carles Puyol majd Gerard Piqué kihagyása miatt már állítólag Gary Cahill is szóba jött a gránátvörös-kékeknél.