EURO 2012

Nasri újabb botrányt okozott

Kis híján egy újságírón töltötte ki dühét Samir Nasri. A francia válogatott fenegyereke a spanyolok elleni Eb-negyeddöntőbeli vereséget követően magából kikelve üvöltözött, majd veréssel fenyegetőzött.

Franciaország pocsék játékot nyújtott és 2-0-ra kikapott Spanyolországtól a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokság negyeddöntőjében. A gallok közül nem mindenki viselte higgadtan a vereséget, Samir Nasri például méretes cirkuszt okozott.

A Manchester City játékosa azok után, hogy a spanyolok elleni meccs előtt csapattársával, Alou Diarrával veszekedett, most egy francia újságírót „kapott el”. Nasri csak csereként állt be a spanyolok ellen, majd a lefújás után a sajtószobában alakított.

Előbb nem akart nyilatkozni, aztán azt mondta, hogy „ti újságírók mindig csak a pletykákért jöttök. Ba...átok meg magatokat!” Ezzel még nem volt vége, a Marca szerint Nasri verést ígért az egyik zsurnalisztának, akit azzal fenyegetett meg, hogy megvárja a stadionon kívül.

EURO 2012
Negyeddöntő
Spanyolország-Franciaország 2-0 (1-0)
Donyeck, 45 ezer néző, v.: Nicola Rizzoli (olasz)
gólszerző: Xabi Alonso (19., 91., a másodikat 11-esből)
sárga lap: Ramos (31.), illetve Cabaye (42.), Menez (76.)
 
Spanyolország: Casillas - Arbeloa, Ramos, Piqué, Alba - Xavi, Busquets, Xabi Alonso - Silva (Pedro, 65.), Fabregás (Torres, 67.), Iniesta (Cazorla, 84.)
 
Franciaország: Lloris - Réveillere, Rami, Koscielny, Clichy - Debuchy (Menez, 64.), Cabaye, M'vila (Giroud, 79.), Malouda (Nasri, 65.), Ribéry - Benzema

 

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!