Női kézilabda

Súlyos pénzügyi gondok kerültek "felszínre" a Győr BL-ellenfelénél

Spanyol sajtóhírek szerint komoly anyagi problémák vannak a Győri Audi ETO KC-val azonos Bajnokok Ligája középdöntős csoportban szereplő Itxako Navarránál.

Ambros Martin és tanítványai nehéz időket élnek át

Az Itxakónál régóta húzódott már ez az ügy, de mivel a keret tagjai csak most unták meg a folyamatos hitegetést, eddig nem került nyilvánosságra a dolog.

"Még ebben a nehéz gazdasági helyzetben sem nyomta rá a bélyegét a játékunkra a kialakult helyzet, hiszen az utolsó pillanatig harcoltunk a klubunkért és a sportcéljainkért, ahogyan azt a szezon végéig tesszük. Köszönetet mondunk szponzorainknak a feltétel nélküli támogatásukért, amely kitartást ad a mindennapi munkához" - olvasható a csapat hivatalos közleményében.

Az Itxako tavaly a Bajnokok Ligája fináléjáig menetelt, míg idén - éppen a Győr otthonában szerzett egy pontnak is köszönhetően - még az utolsó fordulóban kiharcolhatja az elődöntős részvételt.

A hírek szerint a játékosoknak és a szakmai stábnak négyhavi járandósággal és prémiummal tartoznak a vezetők, akik szerint csupán átmeneti problémákról van szó, amelyek hamarosan megoldódhatnak.

Sopronyi Anett, a spanyol csapat magyar válogatott légiósa a Győr elleni találkozó után nyilatkozott honlapunknak: