NB I

A Honvéd állította meg a menetelő Siófokot

Az OTP Bank Liga 25. fordulójának nyitómérkőzésén a Budapest Honvéd magabiztos, 3-1-es sikert aratott a Siófok csapata ellen.

Két ellentétes formában lévő csapat találkozott péntek este a Bozsik-stadionban, hiszen amíg a Honvéd tavasszal csak keresi régi önmagát, a Siófok az elmúlt öt fordulóban 13 pontot gyűjtve zárkózott fel a középmezőnyhöz.

A néhány száz néző előtt lejátszott találkozó első félidejében a vendég Balaton-partiak voltak közelebb a gólszerzéshez, a 35. percben egy szöglet után Nyári fejese a felső kapufáról hagyta el a játékteret.

  • Honvéd - Siófok 2012-04-20 18:00:00

 

A fordulás után összekapta magát Supka Attila együttese, az 50. percben Vidovics bal oldali beadása után Lovrics megszerezte csapatának a vezetést (1-0).  Délczeg veszélyes fejese után a 73. percben sikerült a piros-feketéknek megdupláznia az előnyt: az Újpesten tizenegyest hibázó Ivancsics 22 méterről ballal lőtte ki a jobb alsó sarkot (2-0). Hat perccel később a csereként beálló Faggyas Milán kotorta be közelről a Ribánszkyról kipattanó labdát, majd a hajrában Simon Haraszti beadása után szépített (3-1).

OTP Bank Liga 25.forduló
Budapest Honvéd-FGSZ Siófok 3-1 (0-0)
Honvéd: Kemenes - Botis, Debreceni, Lovrics, Vidovics - Ivancsics (Hidi, 80.), Johnson, Tchami (Horváth A., 64.), Vécsei - Délczeg, Hadzic (Faggyas, a szünetben)
Siófok: Ribánszki - Fehér Zs., Fejes, Lengyel D., Egerszegi - Kecskés (Kanta Sz., 75.), Melczer (Sowunmi, 69.), Nagy I. (Pál Sz., 58.), Nyári - Haraszti, Simon A.
Bozsik Stadion, 1000 néző, v.: Veizer
gólszerzők: Lovrics (50.), Ivancsics (71.), Faggyas (79.), illetve Simon A. (84.)
sárga lap: Ivancsics (4.), Hadzic (36.), Horváth A. (74.)