Angol foci

A Bolton feladhatja az FA-kupát Muamba miatt

A csapat vezetői attól tartanak, hogy pszichológiailag demoralizáló hatása lenne, ha ismét szembe kellene nézni a Tottenhammel.

Owen Coyle és a csapat elnöke a visszalépésen gondolkozik - Fotó: AFP

Továbbra is kritikus az állapota Fabrice Muambának, a Bolton Wanderers labdarúgójának, aki szombaton, a Tottenham Hotspur elleni FA Kupa-negyeddöntőben összeesett a pályán. Az eset miatt elhalasztották a Bolton soron következő, keddi bajnoki mérkőzését, melyen az Aston Villa lett volna az ellenfél.

Angol sajtóinformációk szerint az sem elképzelhetetlen, hogy a félbeszakadt Spurs elleni meccset inkább feladják Bogdánék. A találkozót feltételezhetően jövő héten kellene lejátszani, de a labdarúgók sokkos állapotban vannak. A csapat vezetői attól tartanak, hogy pszichológiailag demoralizáló hatása lenne, ha ismét szembe kellene nézni a Tottenhammel.

"Ez egy fiatalokból álló csoport, akik még igazából gyerekek. Hogyan is tudnának megbirkózni azzal, ha újra ki kellene állni a Spurs ellen" - jelentette ki az együttes egyik vezetője. Ezesetben a Tottenham a Chelsea-vel találkozna az elődöntőben, de a Boltonra sem várna büntetés.