Torna

Berki Krisztián fekete terepjárót kapott születésnapjára

  • Felix Promotion

A világ- és Európa-bajnok tornászt, Berki Krisztiánt meglepetésbulival és egy új autóval köszöntötte a Nissan születésnapja alkalmából.

Eredetileg úgy volt, hogy a Felix Promotion menedzseriroda által képviselt világ- és Európa-bajnok tornász üzleti tárgyalásra érkezik a Nissan Hoványba, ehhez képest az autószalon tele volt barátokkal, ismerősökkel. Ott tolongtak az UTE apró tornásznövendékei hosszú, tömött sorokban, ajándékot hoztak és persze énekeltek is – szólt a "Boldog, boldog, boldog születésnapot...", amely rendhagyón így folytatódott "...kívánjuk, hogy Londonban legyen egy szép napod!"

Berki Krisztián az egyéves használatra megkapott Nissan Qashqai terepjávórjával 2012-ben

No igen, Berki Krisztián élete már jó ideje London, vagyis az olimpia körül forog – azért dolgozik nap mint nap, immár hosszú-hosszú évek óta, hogy megszerezze a hőn áhított aranyérmet. S erre meg is van minden esélye. S akkor majd lehet ünnepelni.

Persze, az ünneplés hétfőn este sem maradt el, ugyanis nem véletlenül rendezték a szülinapi meglepetésbulit egy autószalonban: az immár 27 éves Berki Krisztián a Nissan Hovány és a Felix Promotion jóvoltából egy gyönyörű, fekete Nissan Qashqai kapott egy éves használatra. Az autó összetéveszthetetlen bármelyik másikkal, s nemcsak a "BERKI-01" rendszám miatt, hanem azért is, mert mindkét oldalát egy matrica díszíti – Berki Krisztiánról a lovon, válogatott szerelésben, gyakorlat közben. Látványos, na!

Amikor a bajnok meglátta a meglepetést, s átvette a kulcsait, megint nehéz volt megszólalnia. "Lassan minden álmom teljesül" – nyelt nagyot Berki. – "Már csak egy van, az olimpiai bajnoki cím megszerzése, de adott hozzá minden, hogy ez is valóra váljon..."

Mit lehet ehhez hozzátenni? Úgy legyen!

Ja, és hogy: Boldog Születésnapot, Bajnok!