Átigazolás

Neymar közelebb a Barcához...vagy mégse?

A Santos elnöke előbb kijelentette, hogy a a Barcelona közelebb áll a 19 éves szupertehetség megszerzéséhez, mint a Real Madrid, majd ezt cáfolta.

Neymar a Barcába mehet? - Fotó: AFPNeymar a hétfői a brazil válogatott Ghána felett aratott 1-0-s győzelme után nyilatkozott a jövőjéről. A 19 éves szupertehetség elmondta, a korábbi hírekkel ellentétben nem írt alá semmiféle előszerződést a Real Madriddal, így még a Barcelona is képben van.

„A Real Madrid és a Barcelona is megkeresett. Megerősíthetem, mindkét együttes szeretne leigazolni, ám megegyezésről szó sincs. A két spanyol klub érdeklődése nagyon megtisztelő, mert kiváló együttesekről van szó" - mondta a támadó.

Közben a Santos elnöke, Luís Alvaro de Oliveira a Marcanak állítólag kijelentette, hogy kapcsolatban állnak Sandro Rosellel, és Neymar megszerzéséhez jelenleg közelebb áll a Barcelona, mint a Real Madrid. Ám ezt később kategórikusan cáfolta. Arra mindenesetre jó volt ez a kis elszólás, hogy még pár millió euróval felverje a válogatott futballista árát.

Az biztos, hogy a brazil következő klubja spanyol lesz, a kérdés, hogy Madrid vagy Barcelona számára a szimpatikusabb.