NB I

Kenesei Krisztián két évvel hosszabbított Szombathelyen

A Szombathelyi Haladás vezetősége Budapesten mindenben megegyezett Kenesei Krisztiánnal, a csapat csatárával, aki így további két évig Szombathelyen folytatja pályafutását - olvasható a klub honlapján.

Kenesei további két évig marad SzombathelyenA 34 éves futballista 2008 óta játszik Szombathelyen. 63 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, ezeken 29 gólt szerzett.

"Voltak és bármennyire is furcsa, vannak kérőim, hiszen most álltunk fel a tárgyalóasztaltól a Hali vezetőivel, így nem tudtam szólni mindenkinek, hogy megegyeztem a Haladással, még tegnap este is tettek ajánlatot telefonon. De nálam a Haladás élvezte az elsőbbséget végig. Pedig az eleje nem volt zökkenőmentes. De ma már érzem a szurkolók szeretetét, jó dolog ilyen tábor előtt focizni hétről hétre. Döntésemben ez is szerepet játszott. Szeretek a Haladásban focizni. Az elmúlt három év nem múlt el nyomtalanul. Úgy érzem, úgy fociztam, hogy azzal segítettem a csapatot, és persze előre mozdítottam, hogy elfogadjanak. A bronzérem a mai napig felejthetetlen…" - nyilatkozta Kenesei a haladasfc.nyugat.hu-nak.