Tenisz

2.52-es oddsra vadászunk az amerikai tehetség meccsén

  • Cesc18

Meglepetést készül okozni Miamiban az egykori US Open-bajnok fia, Martin Damm Jr.

Második és harmadik fordulós összecsapásokat is rendeznek vasárnap Miamiban, mi pedig egy olyan meccset veszünk górcső alá, amelyen két nem kiemelt néz majd farkasszemet egymással. 

Nem rossz lehetőség ez a mindössze 20 éves Martin Damm Jr. számára, aki a héten pályafutása első ATP Tour-győzelmét jegyezte. A szakma már nagyon várta, hogy Damm feltűnjön a profik között, hiszen ugyanahhoz a borzasztóan tehetséges korosztályhoz tartozik, ahonnan Carlos Alcaraz, Holger Rune és Lorenzo Musetti már betört a legjobbak közé. 

Damm elképesztő fizikális adottságokkal rendelkezik, már nagyon fiatalon kitűnt kortársai közül és pusztán erőből legyőzte ellenfeleit. A juniorok között kétszer verte többek között Alcarazt, de aztán a spanyol gyorsabban fejlődött és nagyon hamar berobbant. Ami Dammnak óriási előnye volt 15-16 évesen, az a profik között már nem számít annyira kiemelkedőnek, így képeznie kell magát, hogy igazán eredményes tudjon lenni a legfelsőbb szinteken. 

Akik régóta követik a profi teniszt, azok számára ismerős lehet a Damm név, hiszen Martin édesapja top 50-es teniszező volt, a párosok között pedig az egyik legjobb, többek között US Opent is nyert. A gének tehát tökéletesek, igaz a fiú teljesen más adottságokkal rendelkezik, hiszen 203 centire nyúlt és balkezes, ellentétben apjával. 

Nem véletlen, hogy Damm Jr.-t a következő ászkirálynak gondolják és a fiatal teniszezőt olyan játékosok inspirálják, mint John Isner, Reilly Opelka vagy éppen Andy Roddick. 

A 20 éves amerikai az első körben két tie-breakben nyert Zhizhen Zhang ellen, majd a második kanyarban Tommy Paul ellen harcolta ki a továbbjutást, igaz ellenfele előnyben volt, de egy bokasérülés keresztbe húzta a számításait. 

Damm következő ellenfele Christopher O'Connell lesz, aki szintén a héten aratta első győzelmét Miamiban, majd ezt Frances Tiafoe legyőzésével megfejelte még egyel, így már most messze ez a legjobb eredménye ezen a Mastersen. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Damm egyik legnagyobb fegyvere tehát a szervája, amely jól működhet a mai napon, hiszen végre kisüt a nap Miamiban és egy kicsit felgyorsul a játék. O'Connell szervája is jól működött a héten, szóval papíron kifejezetten szoros szettek elé nézünk, ennek megfelelően pedig 1.80 körüli oddsot kapunk arra, hogy lesz tie-break. 

Ez annyira nem tetszetős, így inkább azt visszük el, hogy már az első szettben elmennek legalább 5-5-ig. 

{"headTitle":"Martin Damm Jr. - Christopher O'Connell","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-24 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1. játszma játékok száma 10.5 felett","odds":"2.52","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
     
  • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
     

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<