Bajnokok Ligája

Bombameglepetés lesz a BL-ben a Fradi adatelemzője szerint

Hegedűs Henrik és Simek Péter is spanyol diadalt vár a BL-ben. Íme a tippsoruk.

Pénteken megtartották a Bajnokok Ligája negyed- és elődöntőinek sorsolását, amely persze nem is sikerülhetett volna nem brutálisra. A 4 párosítás közül talán a Real Madrid-Manchester City viszi a prímet, míg a "legkevésbé rangos" az Atlético Madrid-Dortmund lett. A húzást követően a M4 Sport Bajnokok Klubja című műsorában Hegedűs Henrik és Simek Péter is megszólalt az esélyekről, nem kis meglepetéseket sejtve!

{"headTitle":"Melyik csapat nyeri a BL-t?","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester City","odds":"2.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Arsenal","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Real Madrid","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Bayern München","odds":"8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"PSG","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Barcelona","odds":"11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Atlético Madrid","odds":"13","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Borussia Dortmund","odds":"25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

A Ferencváros vezető adatelemzője ugyanis madridi végső sikert vár, de nem a Realtól, hanem a Matracosoktól. "Az esélyest tippelni minden évben biztos kudarc, mert messze nem a legnagyobb favorit nyeri meg mindig a BL-t, nagyjából tíz évente van, hogy olyan csapat nyeri, amire nem nagyon számítunk" - mondta Hegedűs, aki szerint az Atléti érzelemdús futballja sok csapatnak okozhat kellemetlenséget.

A szakértő szerint egyébként a PSG kiveri a Barcelonát, a Bayern az Arsenalt, míg a City a Realt, vagyis a négy között kizárólag az Atléti lesz ott Hispániát képviselve, amely várakozása szerint a címvédő angolokat fekteti kétvállra a serlegért.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

Simek Péter szintén továbbjutást vár az Atléticótól, de egy madridi finálét sejtve itt már csak ezüstérem jut Cholo Simeone mesteréknek. A korábbi szélvészgyors játékos azt is elárulta, a Real Madridra fogadott, így nem teljesen elfogulatlan a témában.

Érdekesség, hogy Simek is Atlético-PSG elődöntőt sejt, viszont a másik ágon már Arsenal-Real Madrid szerepel, vagyis két helyen egyezik csak a tippsora Hegedűsével.

{"headTitle":"A szakértők tippjei a BL továbbjutóira","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hegedűs Henrik: PSG + Atlético + Bayern München + Manchester City","odds":"8.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Simek Péter: PSG + Atlético + Arsenal + Real Madrid","odds":"14.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}