Sportfogadás

Milyen Tippmixpro-bónusz elérhető, melyek a magyar buki legjobb ajánlatai?

Bemutatjuk a magyar fogadóiroda különleges ajánlatait, amely minden játékos számára hasznos lehet.

Néhány napja írtunk egy őszinte, szubjektív véleményt a Tippmixpro kapcsán. Ebben a cikkben felsoroltuk, miben és hogyan is újult meg a tavalyi év őszén a magyar iroda, illetve mik az erősségei és gyengeségei. Most lássuk külön is, milyen bónuszok és ajánlatok elérhetőek a magyar irodánál.

Milyen bónuszok vannak a Tippmixprón?

A Tippmixprón jelenleg nincs állandó befizetési bónusz, ez ugyanakkor nem jelenti azt, hogy soha nem is ajánl az iroda ilyet. Időszakos jelleggel vissza-visszatérnek a befizetési és újrafeltöltési ajánlatok a legnépszerűbb honi irodánál, így már csak ezért is megéri regisztrálni a Tippmixpróra. Ezek legtöbbször személyre szabottak, hallottunk már olyan példát is, hogy valaki 1-2 hetente kap akár 10-20 ezer forintos újrafeltöltési ajánlatot is.

 

TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ

 

Ez persze távolról sem jelenti azt, hogy ne lennének állandó ajánlatai is a fogadóirodának. Most röviden bemutatjuk, milyen különleges ajánlatokkal is várja játékosait a legnépszerűbb magyar buki.

 

A Tippmixpro legjobb ajánlatai

A Tippmixpro az elmúlt években, a nemzetközi piacokon megjelenő legjobb promóciós ajánlatokat kínálja. Kombibónusz, korai kifizetés és extra odds is elérhető a honi iroda repertoárjában. Lássuk ezeket!

Oddspiramis

Magasabb kötésszám, magasabb nyeremény - hirdeti Oddspiramis ajánlatát a Tippmixpro. A labdarúgásra (és időnként teniszre) is kihasználható bónusz minimum 4-es kötéseknél ad megnövelt nyereményt, melynek maximuma a 60%-ot is elérheti 14-es kötés esetén.

Focinál a fogadási kínálatban elérhető labdarúgó-mérkőzések “1X2”, “Mindkét csapat szerez gólt”, “1X2 + Mindkét csapat szerez gólt”, “Gólszám X”, “Hendikep” vagy “Ázsiai hendikep” piacai játszanak. Ez egyébként örömteli változtatás, hiszen a korábban megismert kombibónuszok esetében a hendikepes tippeknél nem volt bónusz.

Az Oddspiramisról ebben a cikkben írtunk további részleteket.

 

A Labdarúgás Oddspiramisban elérhető oddsnövekedés százalékos mértéke:

 

  • 4-es kötés – 5%
  • 5-ös kötés – 10%
  • 6-os kötés – 15%
  • 7-es kötés – 20%
  • 8-as kötés – 25%
  • 9-es kötés – 30%
  • 10-es kötés – 35%
  • 11-es kötés – 40%
  • 12-es kötés – 45%
  • 13-as kötés – 50%
  • 14-es kötéstől – 60%

 

Oddsrakéta

A szinte minden nap elérhető Oddsrakéta a piac legjobb szorzóit kínálja egyes kimenetelekre. A Tippmixpro változatosan igyekszik összeválogatni a szuper oddsait, így néha kombikra, néha hendikepre vagy gólszerzős piacra kapunk extrém magas szorzókat.

A tizedekkel magasabb szorzókra váltakozó, mekkora limitet kínál a fogadóiroda, de ezeket érdemes maximális téttel megjátszani. Az Oddsrakétáról ebben a cikkben bővebben is olvashatsz.

 

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

 

Cash out (azonnali kifizetés)

Az azonnali kifizetés, vagyis cash out segítségével a megjátszott fogadásokat még az esemény vége előtt lezárhatod, biztosítva ezzel a nyereményedet. Minél biztosabb, hogy bejönne a tipped, annál magasabb cash out-összeget kínál a Tippmixpro.

Különösen érdemes használni például nagyobb tippmixprós kombi fogadásoknál, a cash out ugyanis csúnya bukóktól tud megmenteni. Gondolj bele, ha megjátszol egy 12-es kötést, amiből 11 meccs már bejött, milyen jó lehetőség ez bebiztosítani a szelvényt. A cash out a profi sportfogadás egyik leghasznosabb és legjobb találmánya.

 

Fogadáskészítő

A Fogadáskészítő a bukmékerek egyik legújabb vívmánya. A kombifogadás szerelmesei ennek segítségével már nem csak több meccsből álló, de akár meccsen belüli kötéseket is elkészíthetnek.

A Tippmixpro kibővülő kínálatából pedig több száz eseményből rakhatod össze saját szelvényedet, akár 8-10 tippel fűszerezve. Ha kicsi pénzből, egy meccsel szeretnél nagyon sokat nyerni, a Fogadáskészítő lesz a legjobb barátod. A funkciót ráadásul élőben is használhatod, többek között focira, teniszre, jégkorongra, kosárlabdára és kézilabdára, de még akár e-sportokra is!

 

Szuper odds

A Szuper odds az 1x2-es fogadás szerelmeseinek ajánlott, amelyet a Tippmixpro sárga % jellel jelöl. Ennek segítségével a piaci átlagnál magasabb szorzókon játszhatod meg a kimeneteleket, extra profithoz juttatva. A topligás meccsek mellett már az NB I és NB II meccseinél is láttunk ilyen oddsnövelést.

 

Két példa a Szuper oddsra

 

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken<keresztül. 👇
     
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ