Premier League

Ezek a legjobb fogadások Szoboszlaira a Pool-Cityn

Góllal hangolt a vasárnapi rangadóra Szoboszlai, aki most már kezdőként kell helytálljon a Manchester City ellen

Vasárnap nagy lépést tehet Szoboszlai Dominikkal a fedélzeten a Liverpool ahhoz, hogy megnyerje a Premier League-et. A szuperrangadón azonban kérdés mennyire kap szabad kezet a magyar válogatott játékos, hiszen alighanem a védekezésből is ki kell vennie a részét.

A mostani cikkünkben a legjobb fogadásokat vesszük górcső alá a magyar játékosról. Szoboszlai 2024-es éve eddig nem alakult zökkenőmentesen, 10 meccset is kénytelen volt kihagyni. Ennek ellenére öt meccs alatt két gólnál és egy asszisztnál jár, tehát egyre eredményesebb a Liverpoolban. A csütörtöki EL-meccsen végül Szoboszlai Dominik csak csereként játszott, azonban a mutatott játék alapján nem kérdés, hogy jó állapotban van és kezdőként fog pályára lépni vasárnap.

Szoboszlai, ha pozitív hős lesz

Ha ismét góllal vagy gólpasszal tudná kivenné a részét a rangadóból, a fogadók is busás pénzt akaszthatnának le az állami fogadóirodában. 

A magyar játékos gólja 6.75-szeres pénzt fizetne, ha pedig Szoboszlai a találkozó utolsó gólját szerezné, 14.50-es szorzót is lehozna.

16-oson kívüli lövése szintén óriási pénzt érne, hiszen 16.50-et fizetne a Tippmixpro, de ha "csak" egy asszisztot oszt ki, az is közel hatszoros kasszával kecsegtet.

{"headTitle":"Liverpool - Manchester City","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-10 16:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szoboszlai Dominik gólt szerez","odds":"6.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Szoboszlai Dominik az utolsó gólt szerzi","odds":"14.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Szoboszlai Dominik 16-oson kívülről szerez gólt","odds":"16.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Szoboszlai Dominik asszisztot ad","odds":"5.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

 

Szoboszlai, ha negatív hős lesz

Ha nem lesz jó meccse Dominiknak, esetleg durvaságba keveredik, arra is fogadhatunk a rangadón. 

Cikkünk írásakor csak a 0.5-nél több szabálytalanságra lehet fogadni Dominiknál, de a meccshez közeledve van esély, hogy bővíti a kínálatát a Tippmixpro, így érdemes ránézni.

4.25-ös pénzt érne ha Szoboszlai sárgát kapna, ha pedig leparancsolná a játékvezető a pályáról, az 40-szeres kasszával kecsegtetne. Miután eddig csak egy sárgát kapott bajnokin, így erre igen csekély az esély, de a City ellen ősszel háromszor, míg az Arsenal ellen kétszer szabálytalankodott, tehát ezen a 90 percen több fault is várható Dominiktól.

{"headTitle":"Liverpool - Manchester City","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-10 16:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szoboszlai Dominik szabálytalanságai száma 0.5 felett","odds":"1.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Szoboszlai Dominik lapot kap","odds":"4.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Szoboszlai Dominik piros lapot kap","odds":"40.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

 

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
     
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ