Premier League

Erre fogadunk a Liverpool-City szuperrangadón

  • Cipolla

Akár a bajnoki címért is óriási lépést tehet a Liverpool, de könnyen lehet, hogy az Arsenal lesz a meccs igazi nyertese.

A Premier League vasárnapja egyértelműen a Liverpool-Manchester City meccsről fog szólni, hiszen a bajnoki címért folyó harcban a Liverpool akár négy pontos előnybe kerülhet a Cityvel szemben, de az is benne van a pakliban, hogy a forduló végén a harmadik helyig csúszik vissza a tabellán.

A bukmékereknél mindenesetre a City idegenben is esélyesebb, ez pedig vélhetően a liverpooli sérüléseknek is szól. Ugyan már csütörtökön megénekeltük Szoboszlai Dominik kezdőbeli tagságát, végül csak csereként kapott fél órát, de biztosak lehetünk benne, hogy most már kezdeni fog.

Mo Szalah is beszállt a Sparta Prága elleni ütközeten az utolsó negyed órára, ha bír legalább egy órát az egyiptomi igen ütőképes kezdővel is ki tud már állni a Liverpool.

Darwin Nunez remek formában tért vissza kisebb sérüléséből, egyértelműen ő viszi a hátán most a Poolt. Ha pedig össze tud állni a Díaz-Nunez-Szalah trió, akkor a Liverpool nem lesz esélytelen vasárnap délután.

[4193807] 2024-03-10 16:45:00 Liverpool - Manchester Cityx

A csapat formáját nehéz megítélni, hiszen igazán kemény ellenféllel mostanában csak az Arsenallal futott össze, de a szűk egy hónapja levő bajnokin simán kikapott a Klopp-csapat. Azóta a Ligakupa-győzelem, az FA Kupa továbbjutás és a bajnoki sikerek is jöttek, de amikor igazán simázni tudott a Liverpool, ahhoz az ellenfél komolyabb hibái is kellettek, amire aligha számíthat a Citytől.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

A Manchester City formája a szokásos tavaszi, ami nem sok jót jelent a riválisoknak. A legutóbbi 20 meccséből 18-at megnyert (!), emellett veretlen 2024-ben. A BL-ben könnyedén lépett át a Köbenhavn gárdáján, a visszavágót gyakorlatilag minimális erőbefektetéssel oldották meg Pep Guardiola fiai, így viszonylag pihent állapotban érkezhetnek az Anfield Roadra. 

A Chelsea elleni pontvesztés lehet az egyetlen vészcsengő a vendégeknél, hiszen a Kékek meglepően jól tudták semlegesíteni Haalandékat, ez pedig azért figyelmeztetőjel az Égszínkékeknek is.

Grealisht leszámítva mindenki egészséges, valószínűleg ugyanaz a 11 fog kifutni a pályára, mint a Manchester United elleni 3-1-es siker alkalmával.

Mire érdemes fogadni?

Nehéz meghatározni a játék képét ezen a találkozón, hiszen bár nagyon fontos meccs, de a vereségtől való félelem mindkét oldalon erősebb lehet, mint a győzelemmel járó nyereség. Mindezek okán óvatos játékra számítunk, ami nem feltétlenül a gólokról fog szólni. 

Miután a bukmékerek sokgólos 90 percre számítanak, így már a 3.5 gól alatti opció is egészen jól fizet erre a rangadóra. Túl nagy a tét ahhoz, hogy ne vigyük el az undert, hiszen egy ilyen téttel bíró találkozó ritkán megy el gólgálába.

A meccs egyik hőse pedig Rodri lehet, akire kulcsszerep hárul a legfontosabb meccseken. Gyakorlatilag a legfontosabb játékossá nőtte ki magát a spanyol játékos a Cityben, aki nélkül jóval sebezhetőbb a City védekezése, de emellett a támadásban is a nagy rangadókon meg tud villanni. Egy kapura lövése tavaly október óta mindig volt, de rendszeres a kaput talált lövése is. Utóbbira 2.21-et fizetne a Tippmixpro a rangadón, ami látva a spanyol játékát abszolút benne lehet a pakliban.

{"headTitle":"Liverpool - Manchester City","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-10 16:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3.5 gól alatt","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Rodri Hernandez kaput eltaláló gólszerzési kísérletek száma 0.5 felett","odds":"2.21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4193807] 2024-03-10 16:45:00 Liverpool - Manchester Cityx;