Bajnokok Ligája

Macska-egér játékot hozhat a City-Köbenhavn - ebből profitálnánk a BL-ben

A City 3-1-es előnyből várja a folytatást, ahol aligha hibázik a dán bajnok ellen.

A Bajnokok Ligája szerdai visszavágóján elég egyértelműnek ígérkezik a Manchester City és a Köbenhavn párharca. Az első meccsen is óriási fölényben volt a City, aminek a vége 3-1-es győzelem lett, így nehéz elképzelni, hogy hazai pályán más legyen a végkimenetel.

Nem lehet egy lapon említeni a két klubot, hiszen a Manchester City BL-címvédőként a sorozat legnagyobb esélyese továbbra is, noha azért többször is döcögött idén Guardiola gépezete. A pluszt az elmúlt hetekben Phil Foden hozza, aki február eleje óta hét meccsen hét gólnál jár és az odavágón is betalált. 

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

Bár több szenvedős meccse is volt a Citynek, a hétvégén a Manchester Unitedot lefocizta, a 3-1-es végeredmény nem adja vissza, hogy mekkora különbség volt a két fél között. Előtte a kupában egy hatost kapott a Luton, így mondhatjuk, hogy a hangolás jól sikerült.

Hétvégén azonban a Liverpool elleni szuperrangadó vár a keretre a BL-ben, így nem számítunk arra, hogy túlpörögjék a hazaiak ezt a 90 percet.

A Köbenhavn már azzal óriási bravúrt hajtott végre, hogy outsiderként továbbjutott a BL-csoportból a Galatasarayt és a Manchester Unitedet megelőzve. Az útja vége azonban közeledik, hiszen a 3-1-es vereség Dániában szinte garantálja a kiesést, az Ethiadban a legfőbb cél az emelt fővel való búcsú lehet.

Az odavágóhoz képest annyi a pozitívum a dánoknál, hogy már elindult a Superliga, így játékba lendülhettek, igaz a Midtjylland ellen rangadót bukott a gárda a legutóbbi körben, így a harmadik helyre csúszott vissza a bajnokságban

Mire érdemes fogadni?

Óriási a differencia a két klub lehetőségei között, valószínűleg a Cityn fog múlni, hogy mennyit akar közé tenni. A hétvégi bajnokit is figyelembe véve nem merjük túllövetni egy már eldőlt találkozón a Cityt, de a győzelméhez aligha férhet kétség hazai pályán sem.

Emellett pedig behúzzuk, hogy maximum háromszor kerül elő a büntetőlap ezen a találkozón, hiszen komoly tét nem maradt, a spori pedig a norvég Espen Eskas, aki nagyon kevés lappal operál. Nézd meg a 15-ös szorzónkat is a manchesteri 90 percre. 

Ez a fogadáskészítő pedig 1.83-at fizetne estére, amire jó esélyt látunk.

{"headTitle":"Manchester City - Köbenhavn","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-06 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Manchester City nyer + 3.5 lap alatt","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4384191] 2024-03-06 21:00:00 Manchester City - FC Koppenhágax;