Bajnokok Ligája

Simán jöhet ez a 15-ös odds! - bátor tipp a BL-re

Logikus lenne, ha zöldülne ez a vakmerő tipp, így egy kis aprót rádobunk.

3-1-es angol vezetésről folytatódik a Manchester City-Köbenhavn párharc, vagyis a lényegi kérdések eldőltek. A mérkőzéssel szerdán még bővebben is foglalkozunk, most azonban lessünk rá egy igencsak masszív szorzóra, amely 15-szörös pénzzel kecsegtet.

 

>>> Világszínvonalú lett a Tippmixpro? Olvasd el őszinte
véleményünket a megújult magyar fogadóirodáról <<<

 

A mindössze 16 szabálytalanságot hozó odavágón Sánchez spori által 3 lap került felmutatásra, mindegyiket a dánok kapták. Angliában nem kizárt, hogy ennél még lágyabb 90 percet hoznak össze a felek, hiszen a párharc gyakorlatilag lezárult, ok a keménykedésre nem maradt.

Egyébként sem lenne ördögtől való egy 0 lapos City-meccs, hiszen Haalandék idén 7 BL-találkozón mindössze 5(!) sárgát zsebeltek be, míg a dánoknál azért ez a szám nem kevés, 21 figyelmeztetés.

A játékvezető ezúttal a norvég Espen Eskas lesz, aki nem a legoveresebb sporttárs, idén öt meccsen 21 lapnál jár. A 0 lapos meccsek azért nála sem gyakoriak, bár július végén egy Sarpsborg-Haugesund meccsen nem figyelmeztetett, míg egy évvel ezelőtt egy Portugália-Liechtenstein NL-találkozón nullázott.

A dánokban mindig benne van egy lap, bár nagy kérdés, mennyire feszülnek majd meg a hazai 1-3 után. 15 körüli szorzóért úgy véljük, egy kis aprót megér a 0 lapos tipp, amely a Tippmixprón az alábbi kombinak köszönhetően 14.50 helyett 15.50-ért is megjátszható.

 

Kattints és játszd meg ezt a kombit a Tippmixprón!

 

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken<keresztül. 👇
     
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ