Tenisz

Ismét két argentin meccséből profitálnánk

Idén még nyeretlen Pedro Cachin, önbizalom nélkül pedig nehéz lesz a friss tornagyőztes honfitársa ellen.

Három helyszínen, Dubajban, Acapulcóban és Santiagóban rendeznek a héten ATP-tornát, utóbbi pedig talán a legizgalmasabb, ahol ugyan salakon játszanak, de a magaslati levegő miatt mégis gyors körülmények között. Vasárnap jól olvastuk a két argentin meccsét a riói döntőben és most hasonlóra készülünk Facundo Diaz Acosta és Pedro Cachin összecsapásán. 

Ismét tehát két argentin feszül egymásnak és Chilébe egyértelműen Diaz Acosta érkezett nagyobb önbizalommal. A 6. kiemeltnek egyelőre tökéletesen alakul a dél-amerikai salakos idény, hiszen szülővárosában, Buenos Airesben megnyerte pályafutása első ATP-címét, méghozzá úgy, hogy egész tornán szettet sem veszített és négyszer borította a papírformát. 

Ezzel szemben Cachin borzasztóan rosszul kezdte az évet, ugyanis hat tornát követően 0-6 a mérlege és ha hozzávesszük, hogy négy vereséggel fejezte be a 2023-as szezont, akkor ez már egy 10 meccses nyeretlenségi sorozat. 

A 28 éves argentin játékosnak leginkább a dél-amerikai vereségek lehettek fájóak, hiszen egyrészről mind a hármat döntő szettben bukta el, másrészről ebből kettőt hazai közönség előtt.

Nyilván egy ennyire rossz széria rendesen megvágja az ember önbizalmát és már a második alkalom, hogy Cachin ennyire gyengén kezdi az évet, tavaly ugyanis az első kilenc meccséből nyolcat elveszített és csak tavasszal az európai salakszezonban kezdte megtalálni a játékát. 

Adott tehát egy önbizalomtól duzzadó játékos és egy olyan ellenfél, aki lassan öt hónapja nem nyert meccset. Elég egyértelmű lehet a mérkőzés kimenetele, ráadásul Diaz Acosta szereti is ezt a helyszínt, hiszen 2023-ban éppen Santiago adott otthont a Pánamerikai játékok teniszversenyének és ezt a 23 éves argentin nyerte. 

Aki csak egy "tutit" keres a hétfői kombihoz, annak jó választás Diaz Acosta győzelme 1.45-ért, aki viszont szingliben tervezi megjátszani, annak a 2-0-t ajánljuk duplázóért, de nyilván ebben jóval nagyobb a rizikó. 


✅ Tipp #1: Diaz Acosta nyer @1.45

Tipp #2: Diaz Acosta 2-0-ra nyer @2.10

Fogadási határidő: február 26. 23:00