Angol foci

Erre fogadunk az Arsenal - Liverpool rangadón

Csúcsrangadó az FA Kupa harmadik fordulójában, de kérdés kinek fontosabb vasárnap a továbbjutás.

Az Arsenal egy kisebb hullámvölgyből próbálna kilábalni vasárnap, azonban a Liverpool jelenleg vezeti a Premier League-et, tehát könnyű kupameccsre nem számíthatnak az Ágyúsok. A két fél két hete találkozott egymással, az a 90 perc pontosztozkodást hozott, most viszont ennek senki sem örülne, hiszen ez újrajátszást eredményezne.

Az Arsenal azóta kikapott a Fulhamtől és a West Hamtől is, pedig mindkét meccsen dominált, de a helyzetek sokaságát szórakozták el Artetáék. A hazaiaknak lehet ez a meccs fontosabb, a Liverpool szerdán Ligakupa-elődöntőt játszik a Fulham ellen, talán az nagyobb fókuszt kaphat, hiszen nem feltétlenül hiányzik Kloppnak még egy sorozat.

Fontos hiányzók vannak a Liverpoolnál, miután a sok sérült mellett most már Szalah és Endo is elhagyta a csapatot a válogatottbeli kötelezettségek okán, így ha a jelenlegi legerősebb 11-ét küldi pályára Klopp, ott is azért lesznek bőven gyenge pontok.

A két vereség okán egyértelmű, hogy a hazaiaknak lehet fontosabb ez a meccs, pláne az Emiratesben. Figyelembe véve, hogy a Pool szerdán elődöntőt játszik, valamint az EL is ott van tavasszal benne van a pakliban, hogy nem fognak 100%-osan pörögni az elejétől, így az első félidőben egy Arsenal gólt várunk, ami elég gyakori mostanában. A legutóbbi három meccsükön már az első 10 percben hátrányban volt a Liverpool, benne van a pakliban, hogy ismét kapaszkodnia kell a Vörösöknek.


✅ Tipp #1: Arsenal 1. félidő 0.5 gól felett @1.72

Fogadási határidő: január 07. 17:30