Bajnokok Ligája

Bevállaljuk ezt a tippet a tartalékos Real Madridra

Biztos csoportelsőként lép pályára Berlinben a Real Madrid, az Unionnal még fontos lehet a három pont.

Maradt még izgalom a C-csoport utolsó fordulójára, mert bár a Real Madrid 5/5-ös mérlegével biztosan csoportelsőséget szerez, a második továbbjutó hely valamint az Európa Liga-folytatás kérdése még megválaszolásra vár. 

Jelen állás szerint a Napoli lesz a másik továbbjutó csapat, a Braga pedig az EL-ben folytathatja, ugyanakkor az Union Berlinnek is van még esélye az EL-re, ehhez azonban a németeknek biztosan le kell győzniük a Real Madridot.

445482

Csapathírek

A hétvégén a Real Madrid csak 1-1-es döntetlent ért el a Betis vendégeként, így Carlo Ancelotti együttese elvesztette a listavezető pozícióját a bajnokságban, miután vasárnap a Girona 4-2-re legyőzte a Barcelonát idegenben. A királyi gárda ezzel együtt jól teljesít idén, hétvégén pedig a Villarreal ellen javíthat a bajnokságban.

Tekintettel arra, hogy a blancók számára semmi tétje nincs ennek a meccsnek, Ancelotti természetesen felforgathatja a csapatát. Bár az olasz sejtelmesen beszélt a várható összeállításról a sajtótájékoztatón, szinte biztosra vehetjük, hogy az egészséges alapemberek nem lesznek kezdők Berlinben.

Courtois, Militao, Tchouaméni, Vinícius, Camavinga és Carvajal eleve sérüléssel küszködik, de Bellingham, Kroos, Alaba is kispadozhat.

Az Union a hétvégén közel három hónap után ismét győztes meccset ünnepelhetett, a berliniek a Mönchengladbachot tudták legyűrni hazai pályán. Sérültek nem igazán nehezítik a szakmai stáb munkáját, egyedül Doekhi maródi.

Az Unionnak egy győzelemmel még lehet esélye a tavaszi folytatásra, de a Real ellen nem igazán mehet fejjel a falnak, így az előzetes várakozások szerint egy nagyon stabil és masszív középpályával igyekeznek majd operálni a madridiak ellen.

[4315019] 2023-12-12 21:00:00 Union Berlin - Real Madridx

Mire érdemes fogadni?

Az ilyen mérkőzések mindig trükkösek, hiszen az esélyesebb csapat nem igazán motivált és felforgatott csapattal is áll majd fel. Csakhogy egy felforgatott Real legalább olyan veszélyes, mint az eredeti, hiszen a csereemberek most megmutathatják, hogy lehet rájuk számítani, ráadásul azért ez egy BL-találkozó.

A Berlin ugyan motiváltabb lehet, de azért minőségben ez nem egy szint a Reallal, így mi azért inkább a vendégek felé hajlunk. A királyi gárdának nem szokása leadogatni a meccseket, Ancelotti is arról beszélt, hogy szeretnék szépen zárni ezt a csoportkört, így mi a végeredményre nem is, a Real-gólokra merünk fogadni.

A 2-3 gólos tartomány bőven kettes szorzó felett fizet, amit mi játszhatónak gondolunk. Az Union ugyan stabilan védekezik, de ezen a meccsen egy idő után elképzelhető, hogy fel kell adnia a védekezést és támadnia kell a továbbjutásért, ez pedig esélyeket kínálhat a blancók számára a gólszerzésre.


✅ Tipp #1: Real Madrid gólok száma 2-3@2.22

Fogadási határidő: december 12. 21:00