Premier League

Nagyon úgy fest, hogy nem lesz rangadó a Manchester City-Tottenham

Pár hete még igen komoly rangadónak tűnt City-Spurs, most csak az a kérdés, hogy mennyivel nyernek a hazaiak...

Papíron rangadóval zárul a Premier League 14. fordulója, hiszen a második helyezett Manchester City az ötödik pozícióban lévő Tottenham alakulatát fogadja. A bukmékereknél ugyanakkor toronymagas favorit a címvédő, a "H"-t ugyanis átlagosan mindössze 1.30-szoros szorzón mérik...

Csapathírek

A Manchester City, habár legutóbb október elején kapott ki, nincs azért csúcsformában. A kéthetes leállás előtt 4-4-et játszott a Chelsea otthonában, majd a szünet után 1-1-re végzett a Liverpoollal az Etihadben (így a második helyre csúszott vissza a tabellán a hétvége előtt), míg a Bajnokok Ligájában egy őrült hajrában sikerült 0-2-ről fordítani, majd nyernie 3-2-re a Lipcse ellen, amivel megnyerte csoportját.

A németek elleni visszakapaszkodós győzelem ugyanakkor ismét megindíthatja Guardioláékat, akiktől De Bruyne, Kovacic és Nunes maradhat ki.

A Tottenham viszont erőteljesen kezd visszaesni, Postecoglouék zsinórban három vereséget könyvelhettek el az elmúlt hetekben. A Chelsea elleni 1-4, majd a Wolves elleni 1-2-t követően, a szünet után, hazai pályán az Aston Villával sem bírtak (1-2). A pofonoknak köszönhetően pedig a listavezető pozícióból egészen az ötödik helyig csúsztak vissza, s a hétvégén megelőzően már négy pont volt a lemaradásuk az éllovas Arsenallal szemben...

Mindez egyébként a temérdek hiányzónak tudható be. A fővárosiaknál könnyen lehet hogy vasárnap 11-en (!) maradnak ki, hiszen Perisic, Bentancur, Van De Ven, Maddison, Sessegnon, Solomon, Richarlison, Phillips, Romero és Whiteman biztosan nem lép pályára, míg Sarr szereplése kérdéses.

Mire érdemes fogadni?

Ahogy fentebb is említettük, pár hete ez a meccs még komoly rangadónak tűnt volna (pláne, hogy a felek legutóbbi meccsét, februárban a Tottenham 1-0-ra nyerte meg) most viszont a csapatok formája és a vendégek hiányzói és játékfelfogása miatt nem vitás, hogy vélhetően manchesteri sikerrel ér véget a találkozó.

Ami, akár több gólos is lehet (januárban például 4-2-re nyert a City az Etihadben a Spurs ellen), így a hazaiakra kínált -1,5-ös hendikepet vesszük ki a találkozóra.


✅ Tipp #1: Manchester City -1,5 @ 1.74

Fogadási határidő: december 3. 17:30