Bajnokok Ligája

Te mennyit tennél erre triplázó "tutista" BL-kombira?

Két kör van már csak a világ legjobb klubfoci tornájának a csoportköréből, mi pedig négy meccset szedtünk csokorba.

A 2023/24-es Bajnokok Ligája idényében rövidesen elbúcsúzunk 16 csapattól, bár az utolsó előtti kanyart többen már amúgy is az esélytelenek nyugalmával várhatják. Persze olyan együttesek is akadnak, akik már biztosították nyolcaddöntős helyüket - Bayern, Inter, Leipzig, Manchester City, Real Madrid, Real Sociedad -, az egyenes kieséses szakasz sorsolására pedig december 18-án, hétfőn kerül majd sor. Az idei szezon utolsó összecsapásának amúgy a londoni Wembley ad majd otthont, amelyben legutóbb a 2012/13-as idényben rendeztek finálét, akkor a Dortmund-Bayern német házidöntőből a müncheni óriás jött ki győztesen.

Na, de ne szaladjunk ennyire előre, hol van még a júniusi finálé, addig még rengeteg izgalom van hátra, kezdve az ötödik, sokaknak sorsdöntő csoportkörrel. A 16 meccses menüből gyúrtunk össze ezúttal is egy négyes kombit, amely remélhetőleg hosszabb életű lesz, mint a legutóbbi. A negyedik fordulóban ugyanis a Barca-blamája rögtön elkaszálta tippsorunkat, a katalánokat pedig ezúttal ki is hagytuk. Jelenlegi szelvényünkön két pontkényszerben lévő és két már biztosan továbbjutó együttest néztünk ki, közel háromszoros pénz reményében.

A keddi játéknapon a legtöbb izgalom a továbbra is teljesen nyitott F-csoportban várható. A PSG-Newcastle derbinek odavágóját az angolok nyerték, ám azóta kétszer kikaptak a Dortmundtól, így az utolsó helyről várják a folytatást. Az utóbbi hat hazai meccsét tükör simán nyerő párizsiaknak úgy véljük, összejöhet a bosszú, az 1X így nem tűnik túl nagy vállalásnak. Hasonlóan a kétesélyes opciót választottuk a csoportjában szégyenszemre utolsó helyen tengődő Man United túrájára is. A Ten Hag-legénységre újabb nehéz feladat vár, de a Koppenhága elleni fiaskó óta sikerült rendezni a sorokat és mivel itt már a továbbjutás/kiesés lesz a tét, úgy véljük ezúttal nem marad majd alul a bosszúra éhes manchesteri társaság.

Tudtad? A Bayern München 38 (!) csoportmeccs óta veretlen és jelenleg 17-es győzelmi szériában van a kiírás ezen szakaszában!

A szelóra még a City és a Bayern győzelme került, talán egyiket sem kell túlmagyarázni. A címvédő és a trófeát legutóbb 2020-ban elhódító müncheni együttes is 100 százalékos eddig, ez a tendencia pedig jó eséllyel a teljes csoportkör alatt kitart majd. Ugyan a továbbjutást, ahogy fentebb említettük, már mindkét gigaklub bebiztosította, de a presztízs és a rekordok halmozása is bőven elég tét ahhoz, hogy ezt a kört is sikerrel zárják.


✅ Tutista BL-kombi:

PSG vagy döntetlen + Man United vagy X + Bayern + Man City @2.87
 

Fogadási határidő: november 28. 21:00