Bundesliga

Erre fogadunk a Lipcse-Bayern csúcsmeccsen

A bajorok nem csak az Oktoberfest miatt vannak ünnepi hangulatban, viszont legutóbb csúnyán megégtek a Bikák ellen.

Az utóbbi idők német topfocijának két legsikeresebb együttese csap össze a szombati játéknap zárómeccsén - 2021 óta a hét megszerezhető trófeából négyet a Bayern (két Bundesliga, két Szuperkupa), hármat pedig a Lipcse (két Német Kupa, egy Szuperkupa) hódított el. A bajnokság hatodik körét a címvédő kezdte az első helyről, de a Bikák lemaradása mindössze egy pont, tehát akár helycsere is történhet a tabellán.
 


🚨 A Hathárom napokon belül megszűnik a jelenlegi formájában.🚨

✅ Ne csüggedj, csak költözünk! ✅

👇Zavartalanul olvashatsz minket a továbbiakban is az alábbi linken:👇

>>> https://medium.com/@hatharom <<<
 

🌎 VPN használatával és külföldről továbbra is elérhetőek maradunk a szokott helyen is!🌎

>>> hatharom.com <<<


Csapathírek
 

A formára egyik fél sem panaszkodhat, de talán a vendégek tűnnek egy kicsit meggyőzőbbnek. A Leverkusen elleni 2-2 óta lenyomták 4-3-ra a Man Unitedet a BL-ben, majd jött az elsöprő 7-0-s győzelem a Bochum ellen, amely az élre repítette a Tuchel-legénységet. A hét közben a Német Kupa első körében volt érdekelt a csapat és a harmadosztályú Münstert simázta 4-0-ra, tehát a hangulat jelenleg az Oktoberfesthez méltó.

Tudtad? Az xG (várható gólok) tekintetében a Bayern vezeti a bajnokságot (15.6), majdnem kétszer annyival áll, mint a Lipcse (7.3).

A Lipcsének is a Leverkusenbe tört még bele a bicskája a bajnoki nyitányon, ám azóta sorra jönnek a győzelmek. Marco Rose mester hiába veszített el három kulcsjátékost is (Szoboszlai, Gvardiol, Nkunku), a pótlásuk olyannyira remekül sikerült, hogy öt kör után jobban állnak, mint tavaly ilyenkor. Mondjuk az utóbbi két meccs (1-0 a Gladbach ellen, 3-2 a Wehen ellen) egyike sem volt tükör sima, de az igazán nagy teszt szombaton jön el. 

A várható kezdők kapcsán láthatjuk, hogy a hazai oldalon továbbra sem bevethető magyar válogatott duónk, Gulácsi és Orbán. A Gladbach ellen győztes gólt szerző Werner is kidőlt hátproblémák miatt, ahogyan Olmo és Bitshiabu sem játszhat, Haidara viszont készen áll a visszatérésre. A bőrnadrágosoknál továbbra sincs Neuer, aki már újra a csapattal edz, de Gnabry és De Ligt is kiülik a meccset. A kisebb sérülésekkel bajlódó Müller, Upamecano, Kim trió elvileg zöld utat kaphat szombaton, miután a Münster elleni kirándulást kihagyták.

 

Mire érdemes fogadni?

Az egymás elleni eredményekre bőven építhetnek a Bikák, hiszen emlékezetes, hogy az augusztusi Szuperkupa-döntőben 3-0-ra verték a Bayernt hazai pályán. Tavasszal a Bundesligában is 3-1-es diadalt arattak Müllerék felett, ez pedig majdnem a bajnoki címbe került a müncheni társaságnak.

Tudtad? A Bayern történelmében még soha egy játékos sem szerzett hét gólt az első öt Bundesliga meccsé - Harry Kane-nek sikerül!

Ahogy a fenti ábra is mutatja, a győztest elég nehéz megjósolni, viszont a gólok szinte kódolva vannak ebben a párosításban. Ezt persze a bukik is tudják, nem véletlenül csak 1.40 körül fizet a BTS. Érdemes lehet próbálkozni 3.40-szeres megtérülés reményében azzal, hogy már az első félidőben rezzen mindkét háló, de mi fő tippünknek egy óvatosabb, játékos kombóval próbálkozunk, melybe az ihletett formában lévő Kane és a már szintén sokat méltatott Xavi Simons került bele.


✅ Tipp: Fogadáskészítő - Simons több, mint 0.5 kapura lövés + Kane több, mint 1.5 kapura lövés  @2.37

Fogadási határidő: szeptember 30. 18:30