Premier League

Négyszeres szorzót hozunk a Liverpool meccsére

  • Cipolla

Újabb nehéz meccs vár a Vörösökre, de most sem szabad hibáznia Szoboszlaiéknak.

Vasárnap lépnek pályára az Európa Liga és a Konferencia Liga résztvevő csapatok a Premier League-ben, a Liverpool-West Ham találkozón pedig mindkét fél pályán volt csütörtök este és a győzelmet sikerült is bezsebelniük az angoloknak. Az Anfield Roadon természetesen a Liverpool a favorit, de idén a West Ham is remekel eleddig.

Egyelőre szépen jönnek az eredmények Jürgen Klopp gárdájának, bár azt hozzá kell tenni, hogy rendre megszenvednek a Vörösök a riválisokkal.

Hiába ment le még csak hat tétmeccs a szezonban, négyszer is hátrányba került a Liverpool. Ez tavaly is egy komoly problémája volt a gárdának, de Szoboszlaiék egyelőre a maguk javára tudják fordítani így is a találkozók végkimenetelét.

Ha már Dominik, a magyar válogatott játékos csütörtök a LASK Linz ellen pihenhetett, az utolsó fél órára állt be, így a 3-1-es győzelemben ismét oroszlánrészt vállalt. 

A tavalyi Konferencia Liga győztes idén európai kupagyőzteshez méltóan játszik, öt meccs alatt 10 pontot gyűjtött a gárda, az egyetlen vereség múlt héten a City ellen jött össze, igaz ott is vezettek David Moyesék. A forma tehát jó, de Liverpoolba nem nyerni járnak a Kalapácsosok.

A legutóbbi hat Anfielden lejátszott bajnokijukból mindet a Liverpool nyerte meg.

Hiányzók nem nagyon vannak egyik oldalon sem, a hazaiaknál Alexander-Arnold játéka kérdéses.

Mire fogadjunk?

Véleményünk szerint könnyen lehet egy újabb nehéz meccse a Liverpoolnak, de valahogy le fogják gyűrni Szalahék a riválist. Ez pedig minket arra sarkall, hogy az európai hendikepen vegyük ki egygólos hendikepről az ikszet, tehát arra fogadunk, hogy pontosan egy góllal nyer a Pool. 

Hiába a zsinórban hat liverpooli siker az Anfield Roadon, ebből a legutóbbi négyen is pontosan egy góllal nyert a csapat, így négyes oddsért cserébe miért hagynánk ki ezt vasárnap délutánra? 


✅ Tipp: Európai hendikep Liverpool -1: döntetlen @4.00

Fogadási határidő: szeptember 24. 15:00