Bajnokok Ligája

Érdekel egy merész triplázó? Két tippötlet a Real-Sahtar meccsre

A lesajnált Sahtar két forduló után továbbjutó helyen áll, de a Real ellen nem sok esélyt adnak neki.

Persze ez nem meglepő, hiszen a címvédő Real Madrid az idei kiírást is nagyon magabiztosan kezdte, hiszen két kör után hat pontja és 5-0-s gólkülönbsége van. A királyi gárda a Celtic és a Lipcse ellen is hozta a kötelezőt, ráadásul az volt az ember érzése, hogy csak annyit adnak ki magukból Benzemáék, amennyi a győzelemhez feltétlenül szükséges. Ami picit belerondít az összképbe, az a hétvége döntetlen az Osasuna ellen, a bajnoki botlás pedig a listavezető pozíció elvesztésébe is került.

4010153

Csapathírek

Carlo Ancelotti csapata egyébként nem játszott rosszul, de a koncentráció nem volt magas, Karim Benzema például büntetőt is rontott. A válogatott szünet után nem ritka, hogy borítja a papírformát egy sztárcsapat, azonban a szerdai BL-meccsen már ismét ráléphet a győztes útra a spanyol bajnok. Már csak azért is, mert a csapat magja újra egészséges, igaz Courtois sérülése azért érzékeny veszteségnek nevezhető.



🤙 Vadiúj fogadóiroda a Hathármon!
Markold fel
a 120 EUR kezdőbónuszt🤙


A Sahtar Donyeck ukrán csapatként hányattatott évet mondhat magáénak, de a pályán elért eredmények alapján egyelőre erőn felül teljesít. A brazil légiósainak többségét elveszítő Sahtar a bajnokságban továbbra is domináns (4-1-0), de a BL-ben is veretlen, miután 4-1-re legyőzte idegenben Lipcsét, majd döntetlen játszott a Celtic ellen.  Erre a meccsre egy 6-1-es győzelemmel melegített, a korábban az FTC-ben légióskodó Zubkov is feliratkozott az eredményjelzőre.

[4010153] 2022-10-05 21:00:00 Real Madrid - Shakhtar Donetskx

Mire érdemes fogadni?

A fogadóirodák nem sok sanszot adnak az ukrán együttesnek, hiszen a Real Madrid sikere 1.20-as átlagszorzó környékén fogadható, amivel az egész harmadik forduló egyik legnagyobb tutijának tűnik. Ha a spanyolok kellően koncentráltak lesznek, akkor a Sahtarnak nagyon nehéz dolga lesz, hiszen a minőségbeli különbség egyértelműen a hazai gárda oldalán lesz. Viszont abban biztosak lehetünk, hogy az ukránok maximális küzdéssel és odaadással fognak pályára lépni a Bernabéu-ban.

A mérkőzés piacokat pásztázva felhívnánk a figyelmet a kártyákra való fogadásra, ugyanis a mérkőzést fújó játékvezető kifejezetten szereti osztogatni a lapokat. A 38 éves szlovák Ivan Kruzliak a mostani szezonban a Chelsea-Salzburg, a Ludogorets-Zalgiris és a Sturm - Dinamo Kijev meccseket vezette, sorrendben pedig 5, 9 és 14 (!) lapot osztott ki ezeken a találkozókon, köztük két pirossal.

A szlovák játékvezető legutóbbi nemzetközi kupameccsei // soccerway.com

 

A játékvezető tehát overes, a line viszont csak +/-3,5-ös, ami nem rossz határ a bukik részéről, hiszen ha nem lesz sokáig kiélezett a mérkőzés, akkor a lapok is maradhatnak a zsebben. Viszont azt is láthatjuk a spori tevékenységéből, hogy nem kedvez a kiscsapatoknak, szórja őket ha kell.

A Sahtar több sárgájára ehhez képest 1.80 körüli szorzót kapunk, ami elgondolkodtató, hiszen a várható forgatókönyvek alapján az ukránok játszanak majd alárendelt szerepet és lesznek komoly nyomás alatt. A Realban is megvan az a 2-3 játékos, aki minden meccsen lapos potentát, de ezen a meccsen azért nem biztos, hogy meg is kapják azokat.

Két tippötletünk lenne erre a meccsre, az egyik, hogy az ukrán együttes gyűjti be a több kártyát, a másik pedig egy felturbózott változat, amelyben az össz lapszám átlépi a 3.5 feles határt.

Te mire fogadnál ezen a meccsen?

{"headTitle":"Real Madrid - Sahtar Donyeck ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-05 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bookings (lapok) - Sahtar Donyeck ","odds":"1.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"},{"eventTitle":"Sahtar Donyeck több lap + összes lap 3,5 felett ","odds":"3.24","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[4010153] 2022-10-05 21:00:00 Real Madrid - Shakhtar Donetskx;