La Liga

Mekkora az esélye, hogy leadja a pontokat a Real Madrid?

  • mr.blonde

A Levante az életéért harcol, a Real Madrid viszont már a BL-döntőre készül. Mi sülhet így ki ebből a meccsből?

Kattints a képre, tippelj és nyerj páros belépőjegyet!

Csütörtökön ismét pályán a Real Madrid, amely ezúttal a kiesés elöl menekülő Levantét fogadja. A királyi gárda hétvégén tartalékos felállásban 1-0-ra kikapott az Atlético Madrid otthonában, míg a Levante fontos győzelmet aratott a Real Sociedad felett. A Levante 6 pont hátrányban van a még bent maradást érő helyen tanyázó Cadiztól, vagyis ha nem szerez pontot a Bernabeuban búcsúzik az első osztálytól. 

Ehhez mérten is szabták meg a fogadóirodák a háromesélyes szorzókat, a bajnokcsapat hazai sikere 1.50-es szorzó felett fogadható, ami a szezon közben inkább 1.20-1.30 körül mozgott volna. 

3629448

Csapathírek 

Az Atlético Madrid elleni meccs előtt Carlo Ancelotti ugyan azt mondta, hogy komolyan veszik a meccset, az olasz tréner több helyen is rotálta a kezdőjét, Benzema és Carvajal pedig pályára sem lépett. A sérültek listáján Alaba, Asensio, Bale, Carvajal, Hazard, Isco és Marcelo nevét is olvashatjuk, így Ancelotti 3 ifistát is benevezett a meccskeretbe. A Levante soraiból ugyanaz az öt játékos hiányzik majd, aki a Sociedad ellen. 

[3629448] 2022-05-12 21:30:00 Real Madrid - Levantex

Mire érdemes fogadni?

Bármennyire is furcsa, a Levante 2021-ben nem kapott ki a Real Madritól, az idei szezon őszi meccsén 3-3-ra végeztek a csapatok, tavaly januárban ugyanitt pedig 2-1-es győzelmet tudott aratni. Tekintve, hogy most az életéért küzd a kiscsapat és a Real Madrid számára teljesen tét nélküli ez a meccs, lehet keresnivalója a valenciaiaknak. 

Ancelotti a hétvégéhez hasonlóan most is spórolhat a kulcsemberek erejével, ez pedig azt is jelenti, hogy bizonyos esetekben soha nem látott felállásban játszhatnak a madridiak. A minőség persze így is az ő oldalukon áll, de azért a Levante esélyeit nem csökkenti, hogy ilyen körülmények között találkozik a bajnokcsapattal. 

Nehéz terep ez a meccs fogadóként, érdemes lesz élőben követni az eseményeket is vadászni a jó beszállókra. A Levantére kínált +1,25-s ázsiai hendikep nálunk a meccs fő tippje, jelen körülmények között látjuk realitását annak, hogy nem kap ki 2 vagy több góllal a vendégcsapat. 

{"headTitle":"Real Madrid - Levante ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-05-11 21:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ázsiai hendikep - Levante +1,25 ","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Vinícius vagy Rodrygo gólt szerez ","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Több, mint 2.5 gól + 10-12 szöglet + 4 lap alatt ","odds":"10.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3629448] 2022-05-12 21:30:00 Real Madrid - Levantex;