Nemzetek Ligája

Leadják a pontokat a favorit portugálok?

Portugália nemzeti tizenegye a horvátok vendégeként lép pályára Splitben, ahol tét már csak a hazaiaknak maradt.

A keddi menün ha tét alapján rangsoroljuk, akkor valahol az alsó szekcióban foglal helyet a horvát-portugál párosítás. A két csapat első meccsét Ronaldóék nyerték 4-1-re és a bukik szerint a második felvonás megnyerésére is favoritok, annak ellenére, hogy már nem tudnak elmozdulni a második helyről.

{"headTitle":"Horvátország-Portugália","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-17 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Horvátország","odds":"3.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Portugália","odds":"2.12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

A csoportban ugyanis a lényegi kérdés, azaz a továbbjutás már eldőlt, miután a 2018-as világbajnok franciák szombaton nyerni tudtak Lisszabonban. A portugálok mondjuk nem játszottak alárendelt szerepet, sőt, a játék képe alapján egy döntetlen azért reálisabb lett volna, de ezen már kár bánkódni. Kérdés, hogy a tét nélküli utolsó körre Anthony Lopes mester mennyire fog rotálni, bár a várakozások alapján elég erős kezdőt rak majd pályára.

320425

Egyelőre az biztos, hogy kapusnak a Wolves portását, Rui Patriciót rakja majd be, de hogy a nagy sztárok játszanak-e, még nem tisztázott. Hiányzókkal nem kell számolnia, nem úgy a hazaiaknak. Olyan fontos elemek hiányoznak majd a gépezetből, mint Kramaric, Brozovic, vagy Vida.

[3287075] 2020-11-17 20:45:00 Horvátország - Portugáliax

A horvátok kisebb bajba kerültek, miután a hétvégén kikaptak a szintén bennmaradásért küzdő svédektől. A képlet egyszerű, több egységet kell szerezniük a portugálok ellen, mint Svédországnak a franciák ellen, így kerülhetik el a B ligába való visszaesést. Az eddigi 5/4 Nemzetek Ligája-vereség mondjuk aligha fest jól, de azért nagyon nagy szégyent így sem vallott a Dalic-legénység.

Előző eredményeiket pásztázva láthatjuk, hogy az utóbbi 10 meccsükön minden alkalommal zöldült a mindkét csapat lő gólt opció, a találatok átlaga pedig 2.5 felett van. 

Nem csak a bosszúvágy, de a pontkényszer is hajtani fogja déli szomszédainkat és ugyan a portugál védelmet nagyon nehéz feltörni, szerintünk nem most törik meg a fentebb említett széria. A gólváltásra elég erős oddsot kapunk és mivel Ronaldóék számára nem maradt tét, inkább egy adok-kapokkal tűzdelt összecsapást tudunk elképzelni.

{"headTitle":"Horvátország-Portugália","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-17 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt - igen","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3287075] 2020-11-17 20:45:00 Horvátország - Portugáliax;

>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<