Bajnokok Ligája

Jó esély van rá, hogy ismét lebőg a Liverpool

  • Tomihmv

A Vörösök ezúttal az Ajax otthonában vizitálnak, ahol könnyen meleg lehet a pite számukra.

Nyolc mérkőzést rendeznek szerdán a Bajnokok Ligájában, az ütközetek közül pedig az egyik legérdekesebb kétségkívül az Ajax-Liverpool lehet. Mindez egyébként a vendégeknek köszönhető, hiszen egyrészt nem várják túl jó formában a találkozót, másrészt egyre több a hiányzójuk.

Jürgen Kloppék ugyanis immáron három tétmérkőzés óta nem tudtak nyerni. Az Arsenal elleni Angol Ligakupa kiesés benne van a pakliban, de az Aston Villa elleni 7-2-es (!!!) zakó abszolút nem. A kéthetes válogatott meccsek miatti szünetet követően pedig 2-2-re voltak csak jó az Everton otthonában, igaz, abban a meccsben több is volt, de többek közt a VAR-nak köszönhetően is, továbbra is nyeretlen a Liverpool.

A Vörösök mindemellett a városi rangadón nagyon hosszú időre elveszítették Van Dijkot, de Thiago is megsérült azon a meccsen, rajtuk kívül pedig Matip, Oxlade-Chamberlain és Keita is maródi, míg Alisson és Cimikasz kérdéses.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Ezzel szemben az Ajax jó passzban várja a mérkőzést. A hollandok jól, három sikerrel rajtoltak, majd meglepetésre a válogatott meccsek előtt 1-0-ra kikaptak a Groningen otthonában. Azonban a kéthetes pauza alatt sikerült rendet tenni a fejekben, hiszen vasárnap roppant magabiztos, 5-1-es sikert arattak a jól startoló Heerenveen ellen.

Az a siker önbizalmat adhat a csapatnak a hétközi BL-meccsre, amelyre borítékolható, hogy valamennyi amszterdami játékos rápörög majd. További jó hír az Ajax-szimpatizánsok számára, hogy se sérültje, se eltiltottja sincs Erik ten Hagnak, vagyis mindenkire számíthat a mester.

Ha mindezek mellé hozzátesszük azt, hogy a hazaiak totálisan felszabadultan léphetnek pályára, hiszen nem rajtuk lesz a teher, akkor ilyen előjelek után bőven benne van a pakliban az, hogy meglepetést okozzanak. Főleg úgy, hogy a vendégek védelme most igencsak alkalmi lesz, avagy a hazaiakra kínált +1-es ázsiai hendikepbe fektetünk, amely tipp csak akkor veszítene, ha a vendégek két vagy több gólos sikert aratnának Amszterdamban.

{"headTitle":"Ajax - Liverpool","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-21 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ajax +1 (ázsiai hendikep)","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3461675] 2020-10-21 21:00:00 Ajax - Liverpoolx;