Bundesliga

Ki nyer az agyonvert csapatok csatáján?

  • gb1

A Schalke történelmi zakóval nyitotta az idényt, de a Werdert is jól elpáholták az első fordulóban. Ki éled fel előbb?

Amikor egyenlő erőviszonyok állnak szembe egymással, akkor fogadási szempontból könnyen bele lehet szaladni a késbe, amit mi meg is tettünk a Hertha fordulónyitóján. Hasonló a felállás szombaton is, csak most két olyan együttes csap össze, amelyek nagyon csúnya vereségbe szaladtak az első körben.

{"headTitle":"Schalke 04-Werder Bremen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-26 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Schalke","odds":"2.56","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Bremen","odds":"2.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Haritnak és társainak gyorsan ki kell verni a fejekből a Bayern elleni 8-0-s történelmi zakót, de sok pozitívumot amúgy sem lehet elmondani a 04-esekről. David Wagner fiai tavaly a remek start után teljesen szétestek és a tavaszi szezonban közelebb kerültek a kiesőzónához, mint a célként kitűzött európai kupainduláshoz. Hogy mekkora downswingben is vannak, mi sem mutatja jobban:

a Schalke 17 Bundesliga-mérkőzés óta képtelen győztesen elhagyni a pályát!

Tetézi a bajt, hogy még egy negatív ligacsúcs is van a nevük mellett, hiszen ebben a naptári évben 18 meccsen csupán 9-et bírtak bekaparni ellenfeleiknek. Ezek után már az sem annyira meglepő, hogy csak 5-ször úszták meg kapott gól nélkül. Persze nem segített a sziklaszilárd védő, Salif Sane és a csapatkapitány Mascarell kiesése, melléjük csatlakozott a szintén kiemelten fontos láncszem, Suat Serdar is.

A vendégeknél a vádli problémákkal küszködő Toprak biztosan nem játszhat, Rashicának pedig a térdével vannak gondok. A fiatal albán csillag mindenképp távozni akar a süllyedő hajóról - tavaly a Liverpoollal is összeboronálták, de jelenleg az Aston Villa vezeti a kegyeiért folytatott versenyt.

[3399170] 2020-09-26 18:30:00 Schalke 04 - Werder Bremenx

Azért volt csapat, amely a Schalkénél is rosszabbul zárta a tavalyi szezont. A Werder az osztályozó összecsapásokon csak az idegenben lőtt gólnak köszönhetően maradt csak az élvonalban. Nyáron sem lettek varázsütésre jobbak, hiszen a pénteken szenvedő Hertha lazán átsétált rajtuk 4-1-el a Weserstadionban. Ugyanakkor ami bizakodásra adhat okot, hogy a Királykékek otthonából a legutóbbi 4 tétmeccsükön győztesen hagyták el a gyepet.

Nincs tehát könnyű helyzetben, aki ezt a meccset óhajtja bombázni, de a Schalke ellen már sikeresen fogadtuk párszor a pandémia utáni restartkor is. Wagner fiai több gólt kaptak az első fordulóban, mint amennyit 17 Bundesliga meccsen szereztek (7), a német tréner pedig 4 meccsre van, hogy beállítsa minden idő negatív csúcsát az élvonalban. Küzdős meccsre számítunk, amelyen szerintünk a vendégek nem maradnak pont nélkül.

{"headTitle":"Schalke 04-Werder Bremen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-26 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"X2","odds":"1.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM AZ 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<