Tipp

Ez lehet a hétvége egyik nyertes tippje?

Felcserélt pályaválasztás mellett a csapatok formája is azt súgja, hogy ezt a tippet meg kell próbálni.

Múlt hétvégén az ukrán bajnokság is elstartolt, méghozzá egy Dinamo-Sahtar csúcsrangadóval, így ezen a hétvégén keleti szomszédainknál is rendeznek majd meccseket.

Kattints a szelvényért!

Ami minket most kifejezetten érdekel, az a Lviv-Dnipro-1 találkozó. A Dnipro nevét talán nem kell bemutatni, hiszen az elmúlt évtized egyik legjobb ukrán együtteséről van szó, amely sajnos anyagi okok miatt 2016-ban csődbe ment. Az utódját 2017-ben Dnipro-1 néven alapították meg, és amely a Dnipro focisulira alapozott. A klub gyorsan felvirágzott, hiszen megnyerte 2018-ban a harmadosztályt, majd 2019-ben második és egyben feljutó helyen végzett a második ligában, ráadásul kétszer a kupa elődöntőjébe is bejutott. Jelenleg az élvonal rájátszásának alsó házában vezeti a tabellát. 

Az újraindulást követően a Dnipro 3-1-es győzelmet aratott az Olimpik Donyeck ellen, ezzel pedig megerősítette a pozícióját a tabellán. Ha megnyeri a csapat az alsó házi rájátszást, akkor részt vehet az Európa Liga-indulás rájátszásában is. 

A Lviv a 9. helyen áll a tabellán, de túl sok ambíciója már nem nagyon maradt a szezonra. A nyitófordulóban egy 94. perces büntetővel mentettek pontot a Vorksla ellen. 

A szünet előtt sem igazán ment a Lviv-nek, az újabb remivel már öt tétmérkőzés óta nyeretlenné vált a csapat. 

Mire fogadjunk? 

De térjünk a lényegre, az az a mérkőzés tippjére. Az egyik legfontosabb információ a meccsel kapcsolatban, hogy a találkozót Dnipróban rendezik meg. A pályaválasztás ugyanakkor nem került felcserélésre. Erről a csütörtöki napon a Dnipro honlapja számolt be. 

A pályaválasztás cseréje mellett a formák is a Dnipro felé húznak, ráadásul az egymás elleni eredmények alapján is bízhatunk a "vendégek" sikerében, hiszen novemberen Lvivben 2-0-ra tudtak nyerni. 

[3290762] 2020-06-07 18:30:00 Veres Rivne - SC Dnipro-1x;5

Jó hír továbbá a Dnipro számára, hogy a keret egyik legnagyobb ászának számító brazil Lucas Taylor góllal tért vissza sérüléséből, és mivel korábban a Lviv csapatát szolgálta, most alighanem kettőzött motivációval lép majd pályára. 

Összességében tehát minden adott ahhoz, hogy a Dnipro behúzza ezt a meccset, de egy ázsiai hendikeppel be tudjuk biztosítani magunkat, így döntetlen esetén a tétünk felét visszakapnánk.

Én személy szerint a jelen körülmények között nem várok Lviv-győzelmet. Az  -nél picit beragadtak az oddsok, sokkal magasabb szorzón csaphatunk le a tippre, mint máshol. 

{"headTitle":"Lviv - Dnipro","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-07 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dnipro-1 - 0.25 ázsiai hendikep","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3290762] 2020-06-07 18:30:00 Veres Rivne - SC Dnipro-1x;