Aranylabda

31-szeres oddsot vadászunk - nagyon megéri most az aranylabdásra fogadni!

A bukmékerek nem veszik számításba az elmaradó Copát és Eb-t, ebből pedig egyértelmű, kik húzhatnak hasznot.

Hosszú-hosszú évek után 2018-ban megtört a Ronaldo-Messi páros egyeduralma és Luka Modric birtokába került az Aranylabda - köszönhetően a sikeres vb-szereplésnek is. 2019-ben aztán az argentin sztár visszavette az elismerést és begyűjtötte hatodik trófeáját, megelőzve ezzel Cristiano Ronaldót. Tekintettel a jelenlegi helyzetre, a 2020-as aranylabdásra nagyon is érdemes lesz majd fogadni.

{"headTitle":"Az Aranylabda-favoritok szorzói","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-01 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lionel Messi","odds":"3.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Kylian Mbappé","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Cristiano Ronaldo","odds":"10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Az ugye már eldöntött tény, hogy sem az Európa-bajnokságot, sem az olimpiát, sem pedig a Copát nem rendezik meg 2020-ban, így jelen állás szerint egy igencsak káoszos évet követően kerülhet kiosztásra a legjobb játékosnak járó elismerés. A nagy tornák elmaradása viszont pontosan azoknak a játékosoknak kedvezhet nagyon, akik nem lennének érdekeltek az Eb végelszámolásánál.

A statisztikák alapján ugyanis az Eb-n jól szereplő csapatok játékosai az Aranylabda-szavazáson is nagyobb eséllyel szállnak harcba, ennek is köszönhető, hogy

az elmúlt 13 aranylabdás játékosból 10-en is érmet nyertek az adott év Európa-bajnokságán.

Kivételt képez 2012-ben Lionel Messi (ebben az évben nem volt Copa sem), 2008-ban CR7 (aki ugye bajnokságot és BL-t is nyert ebben az évben), illetve Sevcsenko 2004-ben, aki ekkor volt karrierje csúcsán.

A fogadóirodák egyértelműen Lionel Messit favorizálják és 3.80-as szorzóért jó befektetésnek is tűnik a Bolha. Habár a Barcelonának nincs igazán jó éve, könnyedén lehet ebből még duplázás, Messire pedig vélhetően egy gólkirályi cím vár Spanyolországban.

Ami azonban külön meglepetés, hogy az elmaradó Eb és Copa semmilyen hatással nem volt az oddsokra, hiszen korábban is hasonló mértékben favorizálták a bukik az argentin játékost.

A mi titkos favoritunk sem nagy talány, ő pedig nem más, mint Robert Lewandowski. A lengyel gólvágó nem csak a Bajnokok Ligája biztos gólkirálya (a mögötte lévő Haaland már kiesett, így 5 gól fórja van Gnabry és Mertens előtt), de a Bundesligában is jó eséllyel révbe ér, miként az Aranycipőre is eséllyel pályázik. A Bayern BL-továbbjutása sem forog veszélyben, miként a bajnokságban is egyre meggyőzőbbnek tűnik a bajor alakulat.

Ugyan Ciro Immobile, a Lazio támadója vezeti jelenleg a versenyt a legjobb gólvadászok küzdelmében, de a Laziónak hatalmas hátránya, hogy már nincs versenyben az európai kupákban, illetve az olasz válogatott játékos a laziós góljain kívül még különösebb eredményt nem ért el karrierje során.

Szakértők szerint Lewának már kijárna egy Aranylabda, ha pedig esetleg Ronaldóék kiesnek a Lyon ellen, Messi sem tud duplázni és Mbappé vagy Neymar sem produkál felejthetetlen második félévet, akkor Lewandowski ilyen oddsért igazi 'must bet'.

{"headTitle":"Ki nyeri a 2020-as Aranylabdát?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-01 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lionel Messi","odds":"3.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Robert Lewandowski","odds":"31","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
14006#00