Európa Liga

Hülyeség lenne bármit is kockáztatnia az Internek

  • varin

Az olasz csapat továbbjutott, így teljesen tartalékos csapattal kell kiálljanak minden észérv szerint.

Nem sok érdekesség maradt a milánói 90 percre az Inter és a Ludogorec összecsapásán, hiszen a Nerazzuri a bulgáriai 2-0-s sikerével bizonyosan kivívta a továbbjutást. Ennek fényében egy tartalékos Interre és egy nem különösebben motivált Ludogorecre számíthatunk.

{"headTitle":"Internazionale-Ludogorec","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-27 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Inter","odds":"1.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Ludogorec","odds":"11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Persze a Ludo még bízhat a csodában, hiszen ha az Inter tényleg annyira tartalékos és motiválatlan lesz, mint azt gondoljuk, akkor megéri rohamozniuk, minden mindegy alapon. De a realitások azért azt mutatják, hogy ha Marcelinhóék hazai pályán 90 perc alatt egyetlen kaput nem találó lövést tudtak csupán felmutatni a 16 milánói kísérlet ellenében, akkor a San Siróban sem töri majd fel Padelli hátát a kapu.

És hogy miért nem érdekli egyik felet sem ez a 90 perc? Nos egyrészt a Ludogorecnek kezd csökkenni az előnye a bajnoki tabella élén és hétvégén egy nehéz idegenbeli meccs elé néznek, másrészt az Internek - ha egyáltalán megrendezik a találkozót - Torinóban van jelenése a Juventus vendégeként.

Márpedig ez a 90 perc most a legfontosabb Contéék számára, hiszen egy vereség 9 pontra szakíthatná le Lukakuékat az első helyhez képest, ami akkor sem fest jól, ha eggyel kevesebb lejátszott meccse van az Internek.
 

Kattints és nézd meg ingyen a tippeket!

>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK INGYENES TIPPJEI! <<<
 

Hogy ennek fényében Conte milyen kerettel kísérli meg abszolválni a csütörtöki kötelezőt, az kérdéses. Razgradban pályára lépett Lautaro Martínez és Lukaku is, ráadásul a hétvégén pihenhettek a milánóiak, most egyikük játékára sem számítunk. Az argentin gólvágó eltiltását tölti, míg Lukaku inkább a nagyobb feladatra pihenhet. Hasonló, kísérleti csapatra van kilátás, mint az első találkozón, így Borja Valero, Barella, Biraghi, Moses vagy D'Ambrosio játéka valószínű.

Több irányban is érdemes tapogatózni, annak ellenére is, hogy nincs semmi tétje a meccsnek. Egyrészt nem tartjuk valószínűnek, hogy a Ludo gólt szerez, másrészt az Inter sem rángatja majd az istrángot annyira. A papírforma egy 1-0 vagy 2-0, amit vérmérséklettől függően formálhatunk bátrabb és kevésbé bátor tippre.

Friss hír: A mérkőzést nézők nélkül rendezik meg, amin még a fotósok, újságírók és riporterek sem lehetnek ott, kizárólag az operatőrök. (Forrás: M4 Sport)

{"headTitle":"Internazionale-Ludogorec","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-27 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3 gól alatt","odds":"1.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Pontos végeredmény: Inter 1:0, 2:0, 3:0","odds":"2.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Hazai és 4,5 gól alatt","odds":"1.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3236290] 2020-02-27 21:00:00 Inter - Ludogorets Razgradx;