Tenisz

Ezt a tippet eszeltük ki Isner negyeddöntőjére

  • Cesc18

Az amerikaiak topjátékosa elkapta a fonalat Acapulcóban, a következő áldozata honfitársa, Tommy Paul lehet.

Isner fantasztikusan szervál Acapulcóban. - Fotó: ATP

Magyar idő szerint péntek hajnalban a negyeddöntőkre kerül sor Acapulcóban, a mérkőzések sorát pedig egy amerikai rangadó, az 5. kiemelt John Isner és Tommy Paul összecsapása nyitja. Ez ígérkezik a játéknap egyik legszorosabb meccsének, mint alább látható, a Tippmixpro oddsmesterei közel 50-50-re hozták ki az esélyeket. 

{"headTitle":"John Isner - Tommy Paul","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-28 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Isner","odds":"1.79","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Paul","odds":"2.06","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Noha Isner eddig meggyőzően vette az akadályokat, egy olyan Paul áll majd vele szemben, aki az előző körben pályafutása eddigi legnagyobb skalpját könyvelhette el. A 22 éves amerikai srác ugyanis szűk másfél óra alatt 6-3, 6-4-re verte a világranglistán hetedik helyen álló Alexander Zverevet, ez pedig azt jelentette, hogy Paul megszerezte első top 10-es játékos elleni győzelmét. 

Nem lehet tehát nyugodt Big John, annak ellenére, hogy a szervája régi fényében tündököl. Isner az eddigi két meccsét egyaránt 2-0-ra húzta be, viszont ez is elegendő volt számára, hogy félszáz (!) ászt üssön. 

Az acapulcói pályán magasra pattannak a labdák, így gyakorlatilag Isner első szervája érinthetetlen. Ezekkel vélhetően Paul sem tud majd mit kezdeni, a másodikoknál viszont lehet keresnivalója, de azért brékelni így sem lesz egyszerű dolga. Fordított helyzetben Isner szokásához híven egy-egy fogadójátékra fókuszál majd és honfitársának ezeket kell megoldania, túlélnie. 

Korábban egyszer találkoztak eddig - 2017-ben Cincinnatiben -, amit a híresebb amerikai 6-3, 6-3-mal simázott le. Ebből azonban messzemenő következtetést ne vonjunk le, hiszen Paul akkoriban bontogatta szárnyait az ATP Touron, a világranglistán is csak a 175. helyen állt. 

Valamilyen szinten presztízs meccs lesz ez a két amerikai között. Isner évek óta az amerikaiak topjátékosa, de azért jönnek fel rá a honfitársai - többek között Paul - és szeretné bizonyítani a pályán, hogy még mindig ő az USA első számú férfi teniszezője. 

Paulnak biztosan nagy löketet ad a Zverev elleni skalp, ugyanakkor egy ilyen siker után soha nem egyszerű a következő meccsre felpörögni. 

Mire fogadjunk?

A játékszámnál a 25.5-ös line jól jelzi, hogy ezen a meccsen azért nem sok lapot osztanak majd a fogadónak, ettől függetlenül ilyen magas line esetében hanyagoljuk az overt. 

Egy fogadásban látunk fantáziát, méghozzá, hogy Isner viszi az első szettet. Paul a Zverev elleni meccse után is elmondta, hogy az elején azért izgatott volt és inkább a mérkőzés későbbi fázisában játszott igazán jól. 

Úgy kalkulálunk tehát, hogy Isner lehet a meccs elején az élesebb, ami akár egy bréket is eredményezhet számára, azzal pedig szinte a szett is pipa.

{"headTitle":"John Isner - Tommy Paul","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-28 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Első játszma győztese: Isner","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}