Bundesliga

Nagy szériában a Frankfurt, mi másra is fogadhatnánk?

  • gb1

A csalódást keltő őszt követően megtáltosodott az Eintracht, amely most az újonc Union Berlin orra alá törhet borsot.

Volt mit ünnepelni az utóbbi időben. Fotó: Archív

A Bundesliga 23. körének zárómeccsét kivételesen hétfő este rendezik, ugyanis a Frankfurt csütörtökön még az Európa Ligában vitézkedett. Ezúttal az újonc fővárosi csapat ellen lépnek pályára és örömmel tapasztaltuk, hogy háromesélyben egészen kiváló szorzót szabtak rájuk.

{"headTitle":"Eintracht Frankfurt-Union Berlin","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-24 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Frankfurt","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Berlin","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

A párosítás odavágóját 2-1-re nyerte meg a Frankfurt Bas Dost és André Silva góljaival, pedig Berlinen több nagy csapat, köztük a Dortmund is megégett. Keserű esemény is történt akkor, hiszen az első számú kapus, Kevin Trapp komoly vállsérülést szenvedett, ami miatt ki is dőlt 2019 hátralévő részére. A hálóőr azóta visszatért és a formájára sem nagyon lehet panasz.

Persze az odavágón - ami a 6. fordulóban volt -  az Union még szokta az élvonal közegét, de azóta remekül felvette a ritmust Urs Fisher legénysége. Az Union simán várakozáson felül teljesít és jelenleg 26 ponttal a 12. helyen áll, mindössze két egységgel a Frankfurt mögött. Azért érdemes megjegyezni, hogy

az Union Berlin a liga második legrosszabb csapata idegenben, csak a Frankfurt szerzett kevesebb pontot nála.

Értelemszerűen tehát mindkét együttes inkább otthon gereblyézi össze az egységeket - Kosticék csak két alkalommal kaptak ki eddig a Commerzban Arenában. Elég komoly fegyvertény, hogy a Lipcsét kétszer is megverték hazai környezetben a közelmúltban, mind a bajnokságban, mind a Német Kupában. Az EL-ben is szépen teljesített az Eintracht - ennek pedig Szoboszlai Dominik és társai itták meg a levét, mivel 4-1-es arányban maradt alul a válogatott középpályásunkat is foglalkoztató Salzburg.

A bukik a magas oddsot nagyrészt arra alapozhatják, hogy néhány fontos kihagyó mellett rotálásra is lehet számítani Adi Hütter mestertől. A vendégeknél a szokásos összeállítást várjuk, leszámítva, hogy az ötödik sárgáját begyűjtő Trimmel ezúttal pihenőre kényszerül.


Tudtad?
 

  • A Frankfurt utóbbi 8/10 hazai meccsén legalább 3 gól esett
     
  • Az Eintracht az utóbbi 4 meccsét megnyerte az Union ellen
     
  • A Sasok az utóbbi 9/10 hazai bajnokin legalább 2 gólt vágtak
     

Rotálás ide vagy oda, ez az odds egyszerűen kihagyhatatlannak tűnik, hiszen ez közel sem megoldhatatlan feladat a Sasok számára. Az Union mindössze egy gólt szerez átlagban a túráin, ezt pedig nagyon jó eséllyel túllövi majd a hazai csapat, már ha kap egyáltalán.

{"headTitle":"Eintracht Frankfurt-Union Berlin","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-24 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Frankfurt nyer","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>>Regisztrálok a TippmixPro-ra és kérem az akár 5000 HUF üdvözlő bónuszt!<<<