La Liga

A Barca és a Real szerepel spanyol kombinkban

  • mr.blonde

Mindkét nagyágyú előtt hozható meccs áll, így győzelemmel lehet hangolódni a BL-re.

Folytatódik a spanyol bajnokság is, cikkünkben pedig a két listavezető sztárcsapatot, a Barcelonát és a Real Madridot vesszük alaposabban szemügyre. Mindkét csapatra Bajnokok Ligája-ütközet vár a jövő héten, a katalánok Nápolyba utaznak, a királyiak pedig a Manchester City-t fogadják.

A fontos nyolcaddöntők előtt mi lehetne jobb önbizalom-növelő szer, mint egy könnyed győzelem. Papíron mindkét csapat meg is oldhatja ezt a feladatot, hiszen a Barca az Eibart fogadja a Nou Campban, míg a blancók a Levante otthonába vizitálnak.


>>>Regisztrálok a TippmixPro-ra és kérem az 5000 HUF üdvözlő bónuszt!<<<


Barca - Eibar

Az Eibar jelenleg a 16. helyen áll a tabellán, három forduló óta pedig nyeretlen. A vendégeknek nincs meg a meccsenkénti 1 rúgott gólos átlaguk, így pedig nehéz pontokat gyűjteni. A Barcelona vendégeként még soha nem sikerült pontot szerezniük, ősszel pedig odahaza is kikaptak 3-0-ra a gránátvörös-kékektől.

Mivel múlt héten a Real remizett, a Barcelona felzárkózott egy pontra, ezt a meccset pedig kötelező hoznia. Dembelé, Suárez mellé ezúttal Jordi Alba is csatlakozik, de rajtuk kívül mindenki bevethető ezen a meccsen a hazai oldalról. A másik részről Iván Ramis, Kike García és az eltiltott Charles nem lesz ott a pályán. Bár nem éppen felhőtlen most a Barca körüli hangulat, ezen a meccsen nem lehet gond a három pont megszerzése Messiéknek.

 

Levante - Real Madrid

Nem kéne, hogy az legyen a Realnak sem, habár a fővárosiak idegenben lépnek pályára. A Levante a formatabellán az utolsó előtti helyen tanyázik, nincsen jó passzban a valenciai alakulat, ráadásul négy játékos is sérüléssel bajlódik. A Real Madridban most jobb helyzetben van Zidane, így a fullos középpályával - Casemiro, Modric, Kross - és a legjobb csatársorával - Bale, Benzema, Hazard - állhat fel. Hátul is megvannak a blancók, vagyis a legjobb összeállításukban játszhatnak, ez pedig szerintük három pontot ér majd.

 

Szerinted ez túl egyszerű így, vagy nyertes szeló lesz? 

 

 

 

 

{"headTitle":"Spanyol bajnokság","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-22 16:00","footerTitle":"Játsszd meg a tippeket 1,82-es oddsért cserébe! ","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Barcelona - Eibar - Barcelona nyer ","odds":"1.23","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Levante - Real Madrid - Real Madrid nyer ","odds":"1.48","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}