Német Kupa

Simán duplázhatjuk pénzünket?

  • gb1

A Dortmund villámrajtot vett 2020-ban és csak úgy ontja a gólokat. A Werder elleni kupameccs sem okozhat gondot.

A hangulat remek, miért is lenne másképp. Fotó: BVB Official

A Német Kupa eseményei kedden a nyolcaddöntőkkel folytatódnak és az utóbbi hét tétmeccséből csak egyet behúzó Werder a megtáltosodott Dortmundot fogadja. Nem véletlen, hogy az 1.66-os nyitó vendégodds már két tizedet esett, hiszen a BVB durván a gázra lépett idén.

{"headTitle":"Werder Bremen-Borussia Dortmund","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-04 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bremen","odds":"5.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Dortmund","odds":"1.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

A Favre-legénység 2020 első három bajnokiján egyaránt öt gólt vágott, erre pedig a történelem során csak három élvonalbeli csapat volt képes. A hihetetlenül hasznosan játszó Julian Brandt ebből 6/14 találat előkészítését intézte, de a címlapok mégsem róla, hanem a friss igazolásról, Haalandról szóltak.

Haaland a nyolc eddigi lövéséből hét gólt szerzett a Dortmund mezében, ez 88%-os konverziót jelent!

A csapat amúgy is behúzta az utóbbi 7/9 tétmeccsét, ahogyan az elmúlt 3/4 túráján is nyertesen hagyta el a pályát. Különösen nagyot szólt az Augsburg elleni tavaszi szezonnyitó, ahol 3-1-es hátránynál sem rogytak meg és végül 5-3-ra darálták be a bajor csapatot. 

A várható kezdőket elnézve láthatjuk, hogy könnyen lehet, hogy Reus ezúttal pihenőt kap, Haaland viszont zsinórban másodszor is kezdhet. A vendégeknél amúgy alig van kihagyó, ellenben a hazaiakkal - nem véletlenül bukja zsinórban a meccseket a Werder, hiszen egy halom sérült nehezíti Florian Kohfeldt dolgát. Valamelyest sikerült erősíteni az utolsó pillanatban, hiszen a Berlinben elhanyagolt Selkét megszerezték csatár posztra.

[3214151] 2020-02-04 20:45:00 Werder Bremen - Borussia Dortmundx

Érdekes, hogy Kohfeldtet tavaly már a Dortmunddal is szóba hozták, idén viszont már a Werdernél is rezeg számára a léc. Az egykor bevehetetlennek tűnő Weserstadionban zsinórban négyet buktak, de az egész szezon során is csak kétszer sikerült győztesen elhagyniuk a pályát. 

A bosszúvágy is a BVB mellett szól, hiszen majdnem kereken egy éve a Signal Iduna Parkban büntetőpárbajban kiejtette a Werder a csapatot. A kupameccs mondjuk mindig tökéletes alkalom arra, hogy feledtesse a hívekkel a bukdácsolást, de a jelen erőviszonyokat elnézve meglepődnénk, ha a BVB nem nyerne legalább kettővel.

{"headTitle":"Werder Bremen-Borussia Dortmund","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-04 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dortmund -1 ","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3214151] 2020-02-04 20:45:00 Werder Bremen - Borussia Dortmundx;