Sportfogadás

Itt van a legdurvább bónusz irodája, legújabb partnerünk a Cbet!

Akár 200€ bónuszt is ad a hatharom.com legújabb partnere, a Cbet.

Új, Magyarországon eddig még nem ismert iroda mutatkozik be oldalunk kínálatában, fogadjátok szeretettel a piac egyik legdurvább bónuszát kínáló     fogadóirodát. Lássuk röviden, mivel is érdemelte ki a buki, hogy több napos tesztelést követően partnereink közé fogadjuk.

A Cbet igencsak fiatal bukméker, hiszen 2018-ban kezdték csupán a működést, és ugyan magyar nyelven még nem elérhető a portál, kezelőfelülete és működése igen egyszerű, így azoknak is ajánlott, akik az angol nyelvvel nincsenek olyan nagy barátságban.

Maximum 200€ értékű, első befizetésed 100%-ának megfelelő gigabónuszuk a piacon elérhető egyik legnagyobb összeg, amelynek kipörgetése egyáltalán nem lehetetlen, feltételei pedig igen egyszerűek, kiskapuk és egyéb akadályozó tényezők nélkül.

A kriptovaluta-tulajdonosokat extra 5%-os cashback várja minden bitcoinos befizetésnél, amelyet bármennyiszer igénybe lehet venni.

A     kínálata igencsak széles, megtalálhatóak a legnépszerűbb sportágak, azon belül pedig rendkívül széles palettáról válogathatunk tippeket.

A Cbet fogadóiroda egyik legnagyobb előnye, hogy olyan fogadási lehetőségeket is adnak, amelyeket máshol nemigen találhatunk meg egy helyen.

Teszik mindezt a piaci átlagnál kicsit alacsonyabb marginnal, vagyis a játékosok is jól járhatnak, hiszen az oddsok kifejezetten magasak.

Az e-sportot preferáló játékosoknak pedig egyenesen a mennyország lehet a Cbet fogadóiroda, hiszen nem csak kínálatban, de oddsokban is gyakorlatilag piacvezetőnek számít az iroda, így külön erre a célra készített, dizájnos e-sport fogadófelülettel találkozhatunk náluk.

Összességében úgy véljük, a Cbet hosszútávon megbízható partnere lehet oldalunknak, nagyon magas bónuszuknak és széles kínálatuknak köszönhetően remek alternatívát nyújtanak az európai és ázsiai bukmékerek között.

A bónusz további feltételeit és bővebb értékelést a Cbet fogadóiroda-bemutatónkban olvashattok.

cbet