FA Kupa

1,96-ért tippelünk Mourinhóékra

A Spurs enyhén szólva sincs kirobbanó formában, de otthon azért megbirkózhat a másodosztályú Middlesbrough-val.

Fotó: Independent

Nehéz idők járnak a Tottenhamnél, ahol José Mourinhónak egyelőre nem sikerült megváltania a világot. Sőt, lassan mondhatni nagyobb gödörbe sodródnak, mint érkezése előtt, de ennyire azért ne szaladjunk előre. Ami biztos, hogy az utóbbi meccsek elég elkeserítően sikerültek, de ennek ellenére a Middlesbrough elleni FA Kupa meccs újrajátszásán ismét komoly favoritnak számítanak. 

{"headTitle":"Tottenham Hotspur-Middlesbrough","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-13 21:05","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Tottenham","odds":"1.26","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntelen","odds":"11.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Middlesbrough","odds":"11.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Alapból ciki, hogy a Championshipben szereplő együttes ellen csak 1-1-re futotta, főleg, hogy az eredmény után - ha csak rövid ideig is - a londoniaknak kellett futnia. Lucas egyenlítő gólja után már nem esett találat, ahogyan az azt követő 90 percben sem a Liverpool elleni bajnokin. Ugyan akkor is voltak komoly helyzetei a Spursnek, de Kane hiánya egyértelműen érezteti magát, ahogyan Lloris és Sissoko sem bevethető továbbra is.

A Borót irányító Jonathan Woodgate - aki a Spursben rúgta anno a bőrt - feje is főhet, hiszen Ryan Shotton, George Friend, Anfernee Aijksteel, Darren Randolph, Britt Asombalonga és Daniel Ayal egyaránt kényszerpihenőn van, így várhatóan egy meglehetősen fiatal kezdőt tesz majd pályára, köztük a Manchester City-kölcsön Patrick Roberts-szel.

Ez mondjuk nem biztos, hogy hátrányukra válik, hiszen az utóbbi időben megindult szépen a szekér. Az elmúlt kilenc meccsükből csak egyet veszítettek el, hat meccse veretlenek, bár a Championshipben még így is komoly a lemaradásuk az élbollyal szemben.

Az odavágó mondjuk aligha volt sétagalopp, hiszen a meccs kevesebb, mint harmadában birtokolták csak a labdát, a  White Hart Lane-en pedig várhatóan még nehezebb feladat vár rájuk. Az előzmények tükrében ettől függetlenül nem várunk hazai KO-t, szerintünk egy tisztességes eredményt elérve búcsúzik a Boro.

{"headTitle":"Tottenham Hotspur-Middlesbrough","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-13 21:05","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Tottenham nyer + 3.5 gól alatt","odds":"1.96","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3248960] 2020-01-14 21:05:00 Tottenham Hotspur - Middlesbroughx;