Sportfogadás

Itt van a Logibet új szupertehetsége

Azt nem tudjuk, hogy kell kimondani a nevét, de brutálisan teljesít eddig a leendő senior.

Január elején indítottuk 100€-s versenyünket, aminek a lényege az volt, hogy aki elsőnek éri el a senior szintet jelentő 2000-es Logibet-indexet a 2019-ben regisztráltak közül, jutalomban részesül. A versenynek december közepére gyakorlatilag vége lett, a győztes pedig nem akármilyen 9 hónappal ért révbe.

Kaszálj te is a tippmesterrel!

Azt ugyan nem tudjuk, hogy pontosan hogyan is kell kimondani th3k1ngl2p nevét, de a statisztikáit és teljesítményét látva ez nem is érdekel senkit sem, örülhetünk, hogy egy újabb szenzációs tippmester lett a Logibet tagja. A junior tipster márciusban kezdte a tippelést és decemberig összesen két mínuszos hónapja volt úgy, hogy amikor bukott, akkor sem bukott sokat.

Th3k1ngl2p számai döbbenetesek: 501 tippből +224.59 egységet ért el, ami 16.81%-os ROI-nak felel meg.

A tippmester közel sem nevezhető tutistának, hiszen 2.85-ös átlagszorzóval dolgozik, aminek köszönhetően a találati aránya is 50% alatt van, de ez ilyen hatékonyság mellett maximum csak egy érdekesség.

Az viszont egyértelmű, hogy th3k1ngl2p mihez ért a legjobban, hiszen tenisztippjei óriási hasznot hajtottak eddig az előfizetőknek, 435 tippjéből 12.85%-os ROI-val kaszálta a bukmékereket.

És ne felejtsük el, most kezdődik csak az Australian Open, így a tippmesternek várhatóan ismét remek időszaka lesz!

Th3k1ngl2p természetesen a 100€-s különdíjra is jogosult, hiszen elérte a 2000-es határt, így az idei versenynek ezzel hivatalosan is vége, de hamarosan újat indítunk, még nagyobb nyereményalappal!

Ha te is szeretnél együtt kaszálni a Logi legújabb tehetségével, nincs más dolgot, mint csatlakozni a nyerők táborához és th3k1ngl2p-vel együtt kaszálni. Az előfizetés díja továbbra is csak havi 14.99€, ha hat hónapra fizetsz elő, amely ráadásul tartalmazza a discordos élő tippeket is!

További statisztikákért kattints a képre!