Tipp

Szándékos sárga a PL-ben? Íme a legjobb tipp!

  • varin

Ha egy futballista nem akar karácsonykor futballozni, akkor nem is fog.

Néhány nappal ezelőtt írtam róla, hogy a karácsonyi időszak elérkeztével jöhetnek a szándékos sárga lapok, sokan ugyanis inkább a családdal töltenék a 26-át, mintsem a futballpályán. Ez egy természetes dolog, aligha kell meglepődni rajta és korábbi bírói nyilatkozatokból az sejlik fel, hogy a futballisták sem titkolják. Íme az egyik renitens játékos, aki jó eséllyel skipelheti a 26-ai fordulót.

A Logibeten több tipp is megtalálható, nem csak egy kiszemeltre érdemes szerintem pénzt tenni, azonban talán a legjobb ötlet mind közül a dán Pierre-Emile Höjbjerg. A 24 éves középpályás 2016-ban érkezett a Bayern Münchentől és az idei évre nem csak kirobbanthatatlan alapember lett a Southamptonban, de csapatkapitány is. A tippek publikálásánál pedig elsődleges szempont volt, hogy olyan játékosról legyen szó, aki egy ilyen eltiltás miatt aligha veszíti el kezdőcsapatbeli tagságát.

"Kérlek, spori, adj egy lapot! Az asszony megöl, ha nem vele karácsonyozom!" - Fotó: Fox Sports

Höjbjerg idén csak egy meccsen nem lépett pályára, de a tavalyi szezon túlnyomó részét is végigjátszotta. És ha már a tavalyi év, Höjbjergnek úgy tűnt, nincs ínyére az ünnepi futball, hiszen az eltiltáshoz szükséges ötödik sárgáját éppen december 22-én, karácsony előtt szerezte meg, így ő 27-én nem kellett futballozzon. De amikor visszatért, akkor is gyorsan elintézett magának egy piros lapot, hogy január első napjaiban is inkább pihenhessen, mintsem a labdát kergesse.

Úgy tűnik, a dán fiatal fel is készült az eltiltásra, hiszen sikerült úgy időzítenie, hogy öt sárgával érkezzen a 18. fordulóra, ráadásul mindezt úgy, hogy az elmúlt két találkozón kapott figyelmeztetést.

Természetesen csak egy bátor fikció, hogy lesznek olyan játékosok, akik tényleg szándékosan eltiltatják magukat, de az elmúlt évek példáiból látva, egyáltalán nem lehetetlen. Höjbjerg ráadásul néhány héttel ezelőtt jegyezte el barátnőjét, reméljük mindent megtesz azért, hogy Koppenhágában karácsonyozhassanak együtt.

{"headTitle":"Aston Villa-Southampton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-21 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Pierre-Emile Höjbjerg kap lapot","odds":"4.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}