Logibet

Csendes lett a november, de azért nyerni így is lehetett

Varin downswingje és MoneyMaker élre állása jelentette a legnagyobb beszédtémát a Logibeten.

Mint azt megszokhattátok, a hónap végeztével összefoglaljuk, hogy mi is történt testvéroldalunkon, a Logibeten, illetve ránézünk az élő tippek statisztikáira is. Íme, ez volt a 11. hónap.

Logibet

Egyértelműen az egyik legfontosabb történés az volt, hogy a Logibet élén őrségváltás történt, varin körülbelül fél év után adta át a stafétát MoneyMakernek. Bár az egyéni sportok guruja, a hatharom.com-on Cesc18-ként ismert tippmester plusszos hónapot zárt és parádés öt hónapon van túl, a cseréhez kellett varin pocsék időszaka is. Bár varin november végére belehúzott, de így is -120 egység lett az etap, így kétség sem férhet a váltás jogosságához.

A Logibet másik két mastere ezúttal nagyon csendes hónapot zárt a Login, hiszen Karlsson +3.30 egységben végzett, Griezmann pedig -4.72-ben. De utóbbi tippmesterről még az élő tippeknél mondunk ezt-azt.

Dutchdota -4.31 egysége sem rengette meg a földet, ahogyan Tomihmv +2.63 egysége is csak a statisztikák miatt érdemel említést. Akad viszont három senior tipster, akik előtt nyugodtan kalapot emelhetünk, mert szépen odacsaptak a Logibeten.

Maradona2727 hibátlan mérleggel, 5/5-tel zárta a 11. hónapot, ami 14.53 egység profitot hozott, knorbika 13 tippből +10.32 egységet nyert, ami az elmúlt félév legjobbja, míg a novemberi győztese egyértelműen kevin191. Kevin novemberben szokatlanul aktív volt, 52 tippjének mindegyikére 1 egység profit jutott, amivel karrierje második legjobb hónapját zárta.

 

Élő tippek
 

A Discordon ezúttal is bőven voltak nyerő tippek és egy kimagasló teljesítmény is, ám őt hagyjuk a végére.

A jól teljesítők közül ismét kiemelhetjük Griezmannt, aki szokás szerint magyar focival kaszált. Grizinél megszokhattuk, hogy live-ban sokkal aktívabb, mint a mérkőzés előtti tippjeivel, így nem érhet senkit meglepetésként, hogy 42 tippből +23.37 egységet kaszált a Logibet legnépszerűbb tipstere.

A Logi veteránja, mr.blonde is parádézott, 20 tippből +15.18 egység (24.10% ROI), míg knorbika +21 egységben végzett. A mínuszosok közül varin "vitte a prímet", ő -42 egységben végzett.

A hónap nyertese viszont nem is kérdéses, hogy ki, JokerOrigin valami frenetikus 30 napon van túl. Mint azt bizonyára olvastátok, Joker a Logibeten a továbbiakban nem tippel majd, de decemberben még biztosan láthatóak lesznek az élő tippjei a Discordon.

A tippmester kereken 150 feladott tippből +138.39 egységet hozott, ami közel 20%-os ROI-t jelentett.

Volt bőségesen foci, kosár, jégkorong, futsal és strandfoci ötlete is, így egy rendkívül lendületes és még annál is eredményesebb hónapot zárhattunk Jokerrel. Az élő tippek statisztikáit itt megtekinthetitek.

 

FÉLÁRON ELŐFIZETEK A LOGIBETRE!!

 

Akadtak tehát novemberben igen jó és nagyon rossz teljesítmények is, az viszont teljesen biztos, hogy unatkozni decemberben sem fogunk. Ha pedig úgy gondolod, hogy szeretnél részt venni Griezmann kaszálásaiból vagy JokerOrigin élő tippjeiből, holnap reggelig még kedvezményes áron fizethetsz elő a Logibetre.

Ne felejtsd el, bármilyen csomag megvásárlása esetén jár a hozzáférés a discordos tippekhez is.